آقا نیستم هی نگین مردی 😐 💙یه اس اسی ام ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂
دستت درد نکنه ولی خیلی مکمل اینا دوست ندارم استفاده کنم ، داروهای سنتی دوست دارم استفاده کنم آره همو ...
چی میگی سنتی ها دست ساز آسیب زیاد به کبد میزنند از اون پودر ها معجون ها نخوری ها بدبخت میشی مکمل چیز عجیبی نیست والا مجوز داره بهداشت استاندارد ساخت ایران تو داروخانه هم میفروشند
بله من پروتئین استفاده کردم ۵۵ بودم اومدم رو ۶۰ البته من بجز وزن با کیفیت چون فرم دهی بدن هم میخواستم بیشتر هدفم تقویت عضلات هم بود رفتم سمت پروتئین شما همون گینر یا کربو براتون کافیه بازم میگم متخصص برو من فقط تجربه شخصی میگم
ببخشید ابجی میشه اسم گینرو بگید من بخرم دنبال یه گینر خیلی خوبم ممنونتون میشم راهنماییم کنید تشکر
عزیزم خارجی خوب و اصل که خیلی عالیه ولی واقعا تشخیص اصل از فیک خیلی سخته و قیمتش هم خیلی بالاست شرکت های مکمل ایرانی خوب که داروخانه ها دارند هم مناسب هست هم میدونی دیگه فیک نیست مثلا دوبیس کارن کاله اینا همه مکمل هم دارند