2777
2789
عنوان

چیکار کنم چاق شم

123 بازدید | 13 پست

خسته شدم دیگه یه راه حل تضمینی بدین لطفااا

چون خیلی ها میگن شوهرم شبیه این بازیگره ست این عکسو پروفایل گذاشتم وگرنه علاقه ای به این سریال ها ندارم😇 دور از تو بادا اهرمن، ایران من ایران من🇮🇷

بخور فقط

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بخور فقط

میخورم ولی انگار نه انگار

چون خیلی ها میگن شوهرم شبیه این بازیگره ست این عکسو پروفایل گذاشتم وگرنه علاقه ای به این سریال ها ندارم😇 دور از تو بادا اهرمن، ایران من ایران من🇮🇷

اولش ورزش و تغذیه دومش مکمل گینر و کربو قبلش البته متخصص مشورت کن در ضمن از کلمه چاق استفاده نکن بار ...

دستت درد نکنه ولی خیلی مکمل اینا دوست ندارم استفاده کنم ، داروهای سنتی دوست دارم استفاده کنم 

آره همون یکم وزن بگیرم هیچ لباسی بهم نمیاد

دستت درد نکنه ولی خیلی مکمل اینا دوست ندارم استفاده کنم ، داروهای سنتی دوست دارم استفاده کنم آره همو ...

چی میگی سنتی ها دست ساز آسیب زیاد به کبد میزنند از اون پودر ها معجون ها نخوری ها بدبخت میشی مکمل چیز عجیبی نیست والا مجوز داره بهداشت استاندارد ساخت ایران تو داروخانه هم میفروشند 

چی میگی سنتی ها دست ساز آسیب زیاد به کبد میزنند از اون پودر ها معجون ها نخوری ها بدبخت میشی مکمل چیز ...

شما استفاده کردی ؟ واقعا خوبه؟ 

شما استفاده کردی ؟ واقعا خوبه؟

بله من پروتئین استفاده کردم ۵۵ بودم اومدم رو ۶۰ البته من بجز وزن با کیفیت چون فرم دهی بدن هم میخواستم بیشتر هدفم تقویت عضلات هم بود رفتم سمت پروتئین شما همون گینر یا کربو براتون کافیه بازم میگم متخصص برو من فقط تجربه شخصی میگم 

بله من پروتئین استفاده کردم ۵۵ بودم اومدم رو ۶۰ البته من بجز وزن با کیفیت چون فرم دهی بدن هم میخواست ...

خیلی لطف کردی مرسی امتحان میکنم 

قد و وزنت؟

۱۶۵ 

وزن ۴۷

بله من پروتئین استفاده کردم ۵۵ بودم اومدم رو ۶۰ البته من بجز وزن با کیفیت چون فرم دهی بدن هم میخواست ...

ببخشید ابجی میشه اسم گینرو بگید من بخرم دنبال یه گینر خیلی خوبم ممنونتون میشم راهنماییم کنید تشکر

ببخشید ابجی میشه اسم گینرو بگید من بخرم دنبال یه گینر خیلی خوبم ممنونتون میشم راهنماییم کنید تشکر

عزیزم خارجی خوب و اصل که خیلی عالیه ولی واقعا تشخیص اصل از فیک خیلی سخته و قیمتش هم خیلی بالاست شرکت های مکمل ایرانی خوب که داروخانه ها دارند هم مناسب هست هم میدونی دیگه فیک نیست مثلا دوبیس کارن کاله اینا همه مکمل هم دارند