2789
عنوان

پارتنرم

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 18 پست
بهش کمک میکنن در اصل این پسر خیلی تلاش میکرد سر کارهای مختلف میرفت و در امد داشت اما از زمانی که دان ...

یعنی این قدر تلاش میکرده پس انداز نداره؟من بجای تو بودم صبر میکردم و ازش میخواستم هر کاری رو میخواد بعد درسش انجام بده الان شروع کنه یا صبر میکردم بره سر کار اما یه چیزی اگه نتونه بعداز درسش کار پیدا کنه تو خواستگار دیگه ایی داری که بخوای رو اونا فکر کنی؟

یعنی این قدر تلاش میکرده پس انداز نداره؟من بجای تو بودم صبر میکردم و ازش میخواستم هر کاری رو میخواد ...

اره طلا میخرید ولی خب زیادم ولخرجه مثلا ۴۰میلیون که در میوورد به ۱۰روز نمیکشید خرجش میکرد خودش که میگه به بابامم پول میدادم برا یه خریدایی کمکش میکردم ...منم بهش میگم از الان شروع کن سنش ۲۳سالشه بعد از دانشگاهش استخدام رسمی شبکه بهداشت میشه چپن آزمون استخدامی داد قبول شد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بهش کمک میکنن در اصل این پسر خیلی تلاش میکرد سر کارهای مختلف میرفت و در امد داشت اما از زمانی که دان ...

سلام از دیشب خیلی فکر کردم تا خودم و جای شما بذارم، علاقه و دلبستگی خیلی بین زن و شوهر مهمه که باشه، هدیه از طرف مرد باید حتما باشه اما مردی که از همسر آینده و خانوادش کمک بگیره ،مرد نیست،نمیشه بهش تکیه کرد،مرد باید رو پای خودش وایسته ،تا تکیه گاه یک خانواده بشه،و اگه دستش جلو بقیه دراز باشه بدرد زندگی نمی‌خوره، بنظرم مرد تو هر شرایطی باید بگرده و هر کاری انجام بده تا هم پول داشته باشه هم پس انداز،کار که عار نیست،میخواد کارگری ساختمون باشه،رانندگی باشه پیک باشه،نگهبانی شبانه باشه،یا حمالی اینا باعث افتخار هستند که به پشت میز نشستن فکر نمیکنن بلکه دنبال روزی حلال هستن برای خودشون و آیندشون

بازم فکرات و بکن

سلام از دیشب خیلی فکر کردم تا خودم و جای شما بذارم، علاقه و دلبستگی خیلی بین زن و شوهر مهمه که باشه، ...

ممنونم ازت گلم❤️دقیقا منم همینو میگم اینم باز از خانوادش کمکی نمیگیره ولی خب این چند وقت دیگه فکر میکنه چون استخدام شغل رسمی شده و باید دانشگاه بره اول دیگه نباید و نمیتونه بره سر کارمنم دیروز بهش گفتم که اشتباه فکر میکنه داره فقط خودشو تصور میکنه منم توی زندگیشم پس باید به منم فکر کنه