2789
عنوان

پارتنرم

212 بازدید | 18 پست

سلام دوستان منو و یه پسری الان دو سالی هست همدیگرو دوست داریم من کارمندم و دستم تو جیب خودمه اون موقع که اومد وارد رابطه با من بشه سرباز بود و وقتی با من وارد رابطه شد سرباز بود و اومد خاستگاری بگذریم چون شغل نداشت پدرم مخالفت کرد ولی از همه لحاظ به دلم نشست پ خانواده خوبی دارن اونم واقعا منو میخاد اوایل که دستش تو جیب خودش بود گل میگرفت کادو میگرفت منم واقعا چیزی کم نزاشتم کم کم رفت یه شغلی استخدام شد و گاهی گل میگرفت چون پارتنری نداشت قبل از من خودش میگه نمیدونم باید دقیقا چیکار کنم تو رابطه گذشت حدودا یکسال از رابطه و از اون شغل انصراف زدبه دلیل مخالفت پدرم رفت جای دیگه استخدام شد و الان دانشگاهه ولی دستش خالیه چند وقتیه منم بهش خیلی کمک میکنم بعضی اوقات پول شارزم نداشت ولی خب خیلی کار میکرد واقعا و معلومه منو دوست داره خیلی ناراحتم همش میگم چرا همه پارتنرشون تو اینستا اینقدر خوشحالشون میکنن ولی من نه از اون طرف نمیتونم واقعا دلم میسوزه واقعا به پام موند به نظرتون عشق رابطه منه یا اینستا که همش کادو و ...

تو نباید کمکش کنی لطفا مردونیگشو زیر سوال نبر، بیشتر داری براش مادری میکنی

وَالضُّحیوَاللَّيْلِ إِذَا سَجَىمَا وَدَّعَكَ رَبُّكَ وَمَا قَلَى وَلَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَى 🤍

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

تو نباید کمکش کنی لطفا مردونیگشو زیر سوال نبر، بیشتر داری براش مادری میکنی

به نظر شما چیکار کنم اخه خودم موندم الان چند روزیه دیگه بهش گفتم لطفا تا زمانی که بری سر این کارت برو یه کار دیگه ای پیدا کن وگرنه جوابم منفیه

حالا مدام کادو و اینا که فقط شو آفه نه عشق الزاماولی تو هم باید انتظار داشته باشی اون پسر مستقل باشه ...

دقیقا این چند روز بهش دارم فشار میارم که بره سر کار گفتم وگرنه من دیگه جوابم منفیه 

عشق تو ازدواج و رابطه حلاله خواهر من

اینستا که همه میدونن همش دروغه یه کلمه راست شاید بزور توش پیدا بشه

رابطه شما هم اینجوری کاملا مشخصه که رابطه درستی نیست

یا ازدواج کنید و ادامه بدید یا هم الکی وقت و عمرتونو نذارید و فرصت هاتونو نسوزونید

عشق تو ازدواج و رابطه حلاله خواهر مناینستا که همه میدونن همش دروغه یه کلمه راست شاید بزور توش پیدا ب ...

رابطمون رو میخوایم رسمی کنیم همه راضین جز پدرم اونم میگه چون به پسر برادرم گفتی نه به این نمیدمت باید سنتی ازدواج کنی

چه خوبپس چرا از نظر مالی کمکش نمیکنن؟چرا اجازه میدن از شما کمک بگیره؟چقدر اختلاف سن دارین؟

بهش کمک میکنن در اصل این پسر خیلی تلاش میکرد سر کارهای مختلف میرفت و در امد داشت اما از زمانی که دانشگاهش شروع شده دیگه چون مجبورن خابگاه بمونن میگه نمیدونم کجا برم سر کار نمیشه بعد از دانشگاهشم استخدام رسمی میشه ولی خب تا سال دیگه این موقع این اتفاق میوفته منم خیلی استرس دارم چون میخان باز بیان خاستگاری و وقتی رسمی بشه وقتی کاری نداشته باشه فعلا سخته همچیز ...اونا هم نمیدونن وگرنه بهش هشدار میدن حتی اگر یه حرفی بهم بزنه باهاش برخورد میکنن کلا پشت من در میان حتی اگر حق با اون باشه عرووس دوستن پدر و مادرش دوسالم باهام اختلاف سنی داره ولی بلوغ عقلی داره کامله