2777
2789
عنوان

اختلاف سنی

634 بازدید | 87 پست

دوستان عاشق پسری شدم بشدت خوشتیپ و جنتلمن هست شغل و درآمد عالی هم داره فوق لیسانس مهندسی دانشگاه تهران هم هست. ضمن اینکه پیانیست حرفه ای هست یعنی کلا همه چی تمومه.

فقط اینکه ۱۷ سال ازم بزرگتره و ۴۰ سالشه من ۲۳

به نظرتون اختلاف سنی زیاده؟

کلا مرد بزرگتر از زن باشه خیلی بهتره ولی ۱۷ سال رو نمیدونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلیییییه

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

تباه میشی نکن

وقتی یه مرد خوشتیپ و پولدار و تحصیل کرده و هنرمند و لا اخلاق باشه و عاشق آدم هم باشه خوب آدم مگه دیگه چی میخواد از ازدواج و زندگی. چهل سالشه ولی بهش ۲۷ میخوره. 

در کل ممنون از نظرت

نمیدونم ولی همه ویژگی های یه مرد عالی برای زندگی رو داره. من به چشم دیدم خیلی پسرا چهل سالشونه هنوز ...

امیدوارم چند سال بعد پشیمون شدی راهی داشته باشی

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

امیدوارم چند سال بعد پشیمون شدی راهی داشته باشی

یعنی به نظرت ازدواج با یه پسر بیست و دو ساله دخترباز بیکاره دیپلمه که هیچی از زندگی نمیدونه و درآمد نداره منو بیشتر خوشبخت می کنه؟

یعنی به نظرت ازدواج با یه پسر بیست و دو ساله دخترباز بیکاره دیپلمه که هیچی از زندگی نمیدونه و درآمد ...

چرا فکر کردی باید با کسی با این شرایط ازدواج کنی؟؟

و درضمن به من ربطی نداره من فقط بهت هشدار دادم که این کار خطرناکه تجربه را تجربه کردن خطاس حالا شما میخوای روی خطا اصرار کنی من نیومدم دست و پاتو بگیرم بعدم مجبورت کنم با یه پسر آسمون جول ازدواج کنی کسی که میخواد متوجه نشه محکوم به شکسته عزیزم این شکست برات مبارک باشه خود دانی به من چه مربوط من برای دختر خودم همچین چیزی نمیخوام خودشم بخواد شده زور بهش بگم بهش این اجازه رو نمیدم خودشو بدبخت کنه شما هم دختر من نیستی پس تصمیم با خودته چطور زندگی کنی

اختلاف سنی تا ۱۰ سال اوکی هست

شایدم طرف خیلی پولداره که حاظری به یه همچین ازدواجی ولی پول همه چی نیست خوش باشی

از کجا میدونی اخلاقش خوبه؟ باهاش زندگی نکردی که. شوهر من تا ۱۰ ماه اخلاقش خوب بود ولی بعد به جایی رسید که کتکم زد. اون آقا هم مطمئن باش همینه. بعدشم مرد ۴۰ ساله تا ۴۰ سالگی تنها نمونده. مطمئن باش شما اولین دختر زندگیش نیستی. شما یک پسر ۳۰ ساله با این شرایط تحصیل کرده و ... میتونی پیدا کنی. مگه همه پسرای ۲۲ ساله بیکار و دختربازن. بعضیاشونم خیلی خوبن. تو با این آقا ازدواج کنی اصلا روت نمیشه به کسی بگی شوهرم ۴۰ سالشه. همه فکر میکنند خدایی نکرده ایرادی داشتی که با این پیرمرد ازدواج کردی. 

زکات زیبایی پاکدامنی است. امیرالمؤمنین علیه السلام

تو داری سر اختلاف سنی کوتاه میای و فکر میکنی طرف بعدا خیلی قدرتو میدونه. در حالیکه اصلا همچنین خبری نیست. اتفاقا همین آدم میاد بعد از ۱ سال طلاقت میده. تجربه کردم گه میگم. تا خودت تجربه نکنی نمیفهمی.

شوهر من قبل ازدواج خودشو برام میکشت انقدر عاشقم بود و میگفت اگر زنم شی نمیذارم آب تو دلت تکون بخوره 

ولی الان داره طلاقم میده به بدترین شکل ممکن. هم خیانت کرد هم کتکم زد. هر بدی بگی بهم کرده

زکات زیبایی پاکدامنی است. امیرالمؤمنین علیه السلام

چرا فکر کردی باید با کسی با این شرایط ازدواج کنی؟؟و درضمن به من ربطی نداره من فقط بهت هشدار دادم که ...

شما اینهمه آسمان ریسمان بافتی آخرش نگفتی چرا بدبخت میشم! بدون اینکه از اون مرد شناخت داشته باشی فقط و فقط بخاطر اینکه از من بزرگتره میگی بدبخت میشم بعد میگم اگه با منطق شما یعنی برعکسش یعنی یه پسر که هیچی نداره و دخترباز و دیپلمه هست ازدواج کنم خوشبخت میشم؟ میگی نمیدونم! امیدوارم بقیه را اینجوری نصیحت نکنی!

تو داری سر اختلاف سنی کوتاه میای و فکر میکنی طرف بعدا خیلی قدرتو میدونه. در حالیکه اصلا همچنین خبری ...

نمیدونم عزیزم شایدم درست بگی. امیدوارم مشکلت حل سه اگه شوخرت اونجوریه و دست بزن داره همون بهتر که جدا شی ازش و طلاقت بده. در مورد این آقا هم خودش میگه قبلا فقط یه زن توی زندگیش بوده که بهم نرسیدن. اینارو که میگی آدم می‌ترسه چون هیچی برام ترسناک‌تر از این نیست که شوهرم کتکم بزنه این آقا رو هم فقط یک ساله میشناسم. اگه بعد یه سال زندگی اونجوری عوض شه که من مردم ولی مرد بد کلا بد هست به سن نیست