2777
2789
عنوان

بی بی چک ...

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 24 پست
عدد بتاتون چند بود؟

من الان سه ماهه تو اقدامم،از دیروز یه لکه کمرنگ دارم البته بیشتر شبیه ترشح کمرنگه ولی هنوز وقت پریودم نگذشته

خدایا شکرت برا نی نی که بهم دادی  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشاالله  هرچی خیره ولی بعد ده روز تاخیر معمولا نشون میده 

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😍😍
ازهشتم نا بیستو دوم اقدام میکرده ولی لقاح خیلی دیربوده پری هشت هفته باید بودولی سونو میگفت چهارالی پ ...

الان بچتون به دنیا اومدن؟

* اِلٰهی وَ رَبّی من لی غیرک*
چند روز گذشته؟

بهتون بگم من مهرماه تا آذر پریودم ۳۰روز بود دی ۲۴روز و بهمن۲۳روز شد الانم که اسفنده روز ۳۰هستم خبری از پزیودم نیست.بی بی هم صبح زدم منفی شد.چیکار کنم من گیج شدم.

حالا من پریودم رو چند روزه در نظر بگیرم؟از وقتم گذشته نگذشته یکی راهنماییم کنه لطفا

به زودی در این محل تیکر بارداری نصب میشود.Coming soon...😊😊😊