2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😃😂

من دوران دبیرستانم اکثر دخترا خوشگل بودن

درکل الان جوونارو نگاه میکنم اکثرا خوشگلن 

چون یاد گرفتن به خودشون برسن هم چطوری استایل بزنن 

قبلنا همه یه زرد عقدی میزدن یه هیچی نمیومد😂

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

اکثرشون خوشگل مصنوعی هستن   

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)  😈        https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

وای دقیقااا من اینقدر خجالت میکشم خیلی خوشگلن اخه عمل هم نیست بگیم عمل کردن

دقیقا😐

اصلا بری تو دبیرستان ها برگشت می‌ریزه چی شدن

چند سال پیش دبیرستان 

زنگ ورزش همه بچه ها لباسای کوتاه تو باشگاه می‌پوشیدن

شکم همشون به شدت صاففف طوری که من تا قبلش فکر میکردم شکم صاف وجود نداره

بعضیا تتو رو شکم

موهای حالت دار شده و..

اصلا خیلی تمیز بودن نمیدونم چطوری برات بگم😑😂 همه از دم لیزر 

درکل همه واقعا به خودشون میرسن و این خیلی تاثیر گذاشته

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

دقیقا😐اصلا بری تو دبیرستان ها برگشت می‌ریزه چی شدنچند سال پیش دبیرستان زنگ ورزش همه بچه ها لباسای ک ...

ببین پول هم تاثیر داره واقعا پول باشه ادم کاری میکنه از لولو به هلو تبدیل میشه

ما نه پولشو داریم نه چهره رووو🥲💔

دختر شیرازی جونم دختر شیرازی💗

ببین پول هم تاثیر داره واقعا پول باشه ادم کاری میکنه از لولو به هلو تبدیل میشهما نه پولشو داریم نه چ ...

💔😂

پول بشدت مهمه

الان بخوای کارای زیبایی ریز انجام بدی، مثل نخ صورت، لیفت ابرو، عمل، روتین پوستی خفن و..باید پولش رو خرج کنی به علاوه دکتر درست حسابی که قطعا بحث و نرخ اونش جداست