2777
2789
عنوان

تولدمه

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 36 پست
نه موردش دارم ن بلدم ن فر دارم💔

من ی دستور کیک خیس دارم 

مال کلاسمه 

*کیک_خیس_شکلاتی*

روغن...................یک ونیم لیوان

شیر.....................یک ونیم لیوان

شکر....................یک ونیم لیوان

آرد.....................‌‌.14قاشق غذاخوری سرپر 12قاشق میشه دولیوان

تخم مرغ..............4عدد

پودرکاکائو............۴قاشق غذا خ

وانیل................1قاشق چایخوری

گلاب.................3قاشق غذا خ

نسکافه یاپودرقهوه.............۲قاشق غذا خ

بکینگ پودر.......۱قاشق غذا خ پر 

جوش شیرین.......1قاشق چایخوری

نمک میوه..............1قاشق چایخوری

خب اول سس رواماده میکنیم 

روغن+شکر+شیر+پودرکاکائو+گلاب ونسکافه 

همه رو باهم همزده حدود4دقیقه 

................

شکردانه ریز استفاده کنید 

................

وقتی این مواد رو خوب هم زدید یک لیوان ازاین سس رو برمی‌داریم برای بعداز پخت کیک. خب وقتی یک لیوان ازسس وبرداشتیم وانیل رو به تخم مرغ ها اضاف کرده  و یکی یکی به این سس اضافه میکنیم و۳۰ثانیه هم می‌زنیم هرتخم مرغ که اضاف میکنیم ۳۰ثانیه هم زده شود

.............................

آرد+بکینگ پودر+جوش شیرین+نمک میوه همه باهم مخلوط و سه  بارالک شود 

...................

وقتی تخم مرغ ها رواضافه کردید وخوب هم زدید حالا آرد رو کم کم اضاف میکنیم وباهمزن خاموش هم می‌زنیم وقتی همه آرد رو اضاف کردید همزن را روشن کرده وباکندترین دور همزن مایع کیک رو همزده تایکدست بشه.

قالب وچرب وکاغذ بندازید یا کف قالب وباروغن جامدچرب واردپاشی کنید

مواد رو توی قالب ریخته 

اگه قالب گردباشه قطر25 برای این اندازه مناسبه واگرقالب مربع یا مستطیل باشه 20×20

ارتفاع قالب بلند باشه

فر هم که از قبل روشن کردیدبادمای 175 س

بمدت ۵۰دقیقه ................................

وقتی کیک پخت تو قالب برش می‌زنیم ویک لیوان سس که از قبل برداشته بودیم میریزیم روی کیک  داغ

امسال برو ی کافه برا خودت کیک سفارش بدهبعد برا خودت کادو بگیریا یه تصمیم جدید و منطقی بگیرمیتونی ی ه ...

پول ندارم حقیقتا ک چیزی سفارش بدم الان دستم بشدت خالیه چندین ماهه کافه نرفتم کادو ک دیگه بماند

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طرفدار چی نیستم ببخشید متوجه نشدم عزیز

امضاتو میگم

گفتی اینا با زن برابر نیستن

قشنگ نیس این کار گل قشنگم

وقتی آرمی نیستی کاش توهین هم نکنی

قبول دارم بعضیاشون واقعا سمی و تعصبی هستن

ولی اینم عقیده ینفر دیگه هست به هرحال

خودم آرمیم ولی متعادل

اگه تعصبی بودم الان مث بقیه میگرفتمش زیر فحش

هر مهمی یروز بی اهمیت میشه. 

از اینا که میزارن رو‌ کیک روشنش می‌کنی می‌ره بالا

اها بعد فیلم بگیرم؟ چون میخام ی استوری چیزی بزارم

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

با دوست صمیمیت برو کافه جال میده

ندارم💔

بلاخره در جواب ی تولدت مبارک میتونم بگم تولد شما هم مبارک 😂

اسی تولدتت مبارک 😂

من و پدرم توی یک روز بدنیا اومدیم همیشه مکالمه هامون اینجوری بود که

+تولدت مبارک

~ممنون تولد خودتم مبارک😂

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه بود که روی تخت خوابیده بود🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

پول ندارم حقیقتا ک چیزی سفارش بدم الان دستم بشدت خالیه چندین ماهه کافه نرفتم کادو ک دیگه بماند

کیک و کادو رو ک حتما نباید بری کافه یا اینکه پولی باشه

کیکتو میتونی ت خونه درست کنی

من ی بار فق ی تخم مرغ داشتم این دستور کیک خیسو تقسیم بر 4 کردم تازه بکینگ پودرم نداشتم به جاش ابلیموجوش شیرین گذاشتم البته در کنارش به همون اندازه ک گفته جوش شیرین باید ریخت

هدیه هم میتونه همون هدف باشه

میتونه خیلی چیزای دیگه باشه

راستی تولدتم مبارک♥️♥️

من ی دستور کیک خیس دارم مال کلاسمه *کیک_خیس_شکلاتی*روغن...................یک ونیم لیوانشیر.......... ...

مرسی عزیزم ذخیره کردم ارشیو اگه موردش خریدم درست میکنم حتما

امضاتو میگمگفتی اینا با زن برابر نیستنقشنگ نیس این کار گل قشنگموقتی آرمی نیستی کاش توهین هم نکنیقبول ...

اها عزیزم من خودمم ارمی هستم اینا دو جمله متفاوت هستن یادم رفته بینشون نقطه بزارم🤣 

در اصل جمله اینه مردا با زنت برابر نیستن . 

Armygirl باشه(ب مازنی ینی دختر ارمی هستم ) 

منم نوزده تیر تولدمه تولدت مبارک

تولد تو هم مبارک خیلی خوبه بلاخره ی چی دارم در جواب تولدت مبارک بگم😂😎

اها عزیزم من خودمم ارمی هستم اینا دو جمله متفاوت هستن یادم رفته بینشون نقطه بزارم🤣 در اصل جمله اینه ...

آها بد برداشت کردم قلبم

به هرحال خوشحالم نمیخواد با یه هیتر بحث کنم درحال حاضر

شک کردم منظورت این باشه ولی باز بد خوندمش

خودم دیروز ویورسو پاک کردم بشدت حالم بده و ازشون خدافظی کردم اونجا:) 

هر مهمی یروز بی اهمیت میشه.