2821
2789
عنوان

دارم جدا میشم

753 بازدید | 60 پست

من یه پسر پنج ساله دارم که الان پیش پدرشه ومن وشو هرم داریم جدا میشم. شوهر من بددهنه دست بزن داره.خیانت کرده.خرجی نمیاره خونه رفیق بازه ومشروبات الکلی مصرف می‌کنه خیلی خونه نمیاد و همیشه با دوستاشه. من کلا آدم کم حرفیم وعادت ندارم زیاد حرف بزنم ودرد ودل کنم سوال من اینه وقتی زن برادرام وفامیل اومدن خونه مادرم ومنو ببینن وبگن بچت کو چطوری بگم دارم از شوهرم جدا میشم  بچه ام پیش اونه. اگه گفتن مشکلت چیه چی بگم نمی‌خوام همونجا سیر تا پیاز رو تعریف کنم اگه بخوام تو یه جمله توضیح بدم چی باید بگم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

با جزئیات چیزی رو نگو . فقط بگو باهم نمی‌سازیم ... اگرم بیشتر پرسیدن رک بگو نمیخوام الان درموردش حرف بزنم 

سازمان هواشناسی طی بیانیه ای اعلام کرد : یه کم هوای همدیگه رو داشته باشین . 💞
بگو تفاهم نداریم دیکه دوسش ندارم چون شاید طلاق نگیری دیگه نمیشه جمعش کرد دیدم که میگم

یه سوالم از شما بپرسم

بنظرتون با همین مشخصاتی که اسی گفتن یه پسر باشه یعنی رفیق باز دختر باز ددهن و ... باشه ممکنه بعده ازدواج درست بشه؟

خدایاشکرت

میخای بچه رو بذاری پیش پدرش؟؟؟؟؟ لطفا بچت هم با خودت بیار، نذار زیر کتکهای نامادری بزرگ بشه، اولویتت بچت باشه، ضمنا اگه قصدت جدی هس، دیگه به زودی همه خاهند فهمید، بگو داریم جدا میشیم 

یه سوالم از شما بپرسمبنظرتون با همین مشخصاتی که اسی گفتن یه پسر باشه یعنی رفیق باز دختر باز ددهن و . ...

خیرررر به خیچ عنوان 

یه دختر یه که مبتلا به سندروم pcoهستم.                        امروز 30شهریور طبق سونو من دیگه pco نیستم 

بگو تفاهم نداریم دیکه دوسش ندارم چون شاید طلاق نگیری دیگه نمیشه جمعش کرد دیدم که میگم

نه دیگه برای بار دوم بعد ۴سال دادگاه رفتم تازه الان فهمیدم بهم خیانت کرده خودش وتاشو بهم نشون داد خودش منو از خونه انداخت بیرون.حرفم اینه جمله بخوام بگم که نشون بده آدم زندگی نبوده چی بگم

یه سوالم از شما بپرسمبنظرتون با همین مشخصاتی که اسی گفتن یه پسر باشه یعنی رفیق باز دختر باز ددهن و . ...

هزار برابر بدتر میشه که بهتر نمیشه، عالی‌ترین روان‌شناس‌ها هم گفتن به امید تغییر، با کسی ازدواج نکنین، ذات هیچکس مطلقا و ابدأ عوض نمیشه اینو مطمئن باش 

دارم از هم جدا میشم، وضعیت خوب نیست.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز