2777
2789
وااای من اینقدر حساس شده بودم..شوهرم نباید نزدیکم میشد از بوش متنفر بودم😨😨😨هفته ۱۶ هستم همچنام ته ...

آرههههههههههههه برا منم دخملههههههه😄😃😁

منم شنیدم ویارای عجیب و غریب هست. من که روزای اول بیخود و بی جهت ازش ناراحت میشدم و جواب تلفناشو نمی دادم انقده smsمیداد تا باور میکردم هنوز بهش علاقه دارم. مضحکتر اینکه هر وقت معده م درد میگرفت و به شدت اذیت میکرد بیشتر روی اخلاقم تاثیر میذاشت

حالا خنده دار اینکه شوهرمم ویار گرفته, از وقتی دکتر ممنوعیتهای 3 ماهه اولو بخاطر سقطهای قبلیم زیاد کرده بود اون از ترس بهم دست نمیزد

میگفت چند وقتی مراقبت کنیم تا یه عمر از سلامت بچمون بهره شو ببریم

من روزای اول بدبین شده بودم افتضاااااحححح

یکی از همکارام شوهرخواهرش قمی بود اومده بود تهران دزدکی زن صیغه کرده بود بخاطر بارداری زن بیچارش, بعدش اینا فهمیدن

این ماجرا تو سرم بود فک میکردم هر زنی 3ماهه اول استراحت داره شوهرش بهش خیانت می کنه.

چقد همسرم باهام حرف زد و گفت بابااااا اون بچه منم هست و وظیفه مه که اگه تو سختیهاشو می کشی من لااقل مراقبتهاشو قبول کنم. چقد قسم خورد اونا مرد نیستن, وجدان ندارن, اصلا بارداری زنشون بهانه س بذا هرزگیاشون

یه مشت موجود بی وجدانن که فقط از شانس ِ ما جنسیتشون مذکره, تا کم کم اون قصه تو ذهنم کمرنگ شد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدات بپرس😘 دکتر من نی نی سایتیها بودن عزیزم..گفتن ۱ شب در میون..ولی خب من ماهی که باردار شدم هیچ رع ...

مام همیشه طبق برنامه رابطه داشتیم نمیشد که نمیشد

دیگه بی خیال شدیم. ماه آخری چون میخواستیم بریم برا IVF دیگه اهمیتی  ندادیم ولی برعکس دفعات قبل یهویی دیدم باردارم