2777
2789
خب همینا رو که میگی بخور عزیزم من یه بار پاشدم نون این چیزا نخوردم فقط میوه اینقدر حال داد که نگووو ...

الان نون پنیر خامه و انجیرو وت فرنگی میخورم..بعدش شیر..فقط بخاطر این بچه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین قرصتو با بطری آب  بذار بالا سرت..تو رخت خواب بخورش..که تا بیدار میشی و صبحانه آماده میکنی ...

روزای اول اینکارو میکردم ولی متاسفانه سه ماه اول انقده از همه چی بدم اومده بود حتی صبح اگه مسواک نمی زدم گشنگی می مردم لب به آب نمی تونستم بزنم

یه وضعی به بوی غذا حساس شده بودم که یبار سر ناهار ماهی خوردم دستم بوی ماهی گرفت و قبل اینکه بشورمش آب نوشیدم. از اون روز از لیوانمم متنفر شدم, من آدم وسواسی نبودم ولی تو بارداری اینجوری شدم. الان که صبحا تهوع ندارم هنوز اون حالت رو سرم مونده

دوستم میگه حالتهای عجیب و غریب تو بارداری طبیعیه و ربطی به وسواس شدن نداره, ولی میگه نفرتش از بعضی چیزای دوران بارداریش, هنوز بعد چند سال واسش مونده😶😶😕

فدات بپرس😘 دکتر من نی نی سایتیها بودن عزیزم..گفتن ۱ شب در میون..ولی خب من ماهی که باردار شدم هیچ رع ...

اتفاقا برا منم سوال بود چرا همش میگن یک شب درمیون و... باید اقدام کرد.

درحالیکه بعضیا ناخواسته مثلا دوران عقد باهمون یکبار حامله میشن.

خب اگه قرارباشه فرد حامله بشه خب میشه. چرا میگن یه شب درمیون یا زمان بندیش میکنن اصا

الان نون پنیر خامه و انجیرو وت فرنگی میخورم..بعدش شیر..فقط بخاطر این بچه

چه خوبو و سالم...دیگه برای سلامتی خودت باید بخوری تا بدن و ذهنت انرژی بگیره...ولی به نظدم هر چی دوس داری بخور بعضیا مث اروپاییها و امریکاییعا نیمرو و پنکک و سوسیسو این چیرا میخورن ...بعضیام مث ما پنیر کره و ...

در کل باید سر صب حتمن چیزی بخوری

❤❤❤❤❤❤❤❤❤

دخترم پی پی کرده بود، باباش داشت میرفت سر کار، گرفت چلوندش، یهو گفت عه عه عه. نم داد.

هیچی دیگه سر صبحی پاشدم یه ساعت بچه و لباس شستم!

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.
 روزای اول اینکارو میکردم ولی متاسفانه سه ماه اول انقده از همه چی بدم اومده بود حتی صبح اگه مسو ...

وااای من اینقدر حساس شده بودم..شوهرم نباید نزدیکم میشد از بوش متنفر بودم😨😨😨هفته ۱۶ هستم همچنام تهوع دارم ..خوشبحالت راحت شدی😣😣😣مم که اینجوری بودم نینیم دختر بود😍😍😍😍

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
دکترت گفت اینقد ناشتا بمونی؟نه من تیروئیدی زیاد اطرافم دارم..همشون فقط یک ربع بعد قرص باید ناشتا باش ...

خدا بهت عمر نوح بده, از فردا بجای حرص خوردن صبونه میخورم😃😄

نههههه دکترم گفت نیم ساعت

ولی همه بهم گفتن تو بارداری بیشتر صبر کن بزار. کاملا جذب بشه 

نگو حدود 4 ماهه معده م داشته راز جذابیتو بازی میکرده

خدا بهت عمر نوح بده, از فردا بجای حرص خوردن صبونه میخورم😃😄 نههههه دکترم گفت نیم ساعت ولی همه به ...

نه بابا گوش نده..همون ۱ ربع تا نیم ساعت عالیه😍😍😍

ساعتم رو ۶ تنظیمه واسه نماز زنگ خورد بیدارشدم.در صورتی که پریود بودم یادم رفته بود گوشیم از رو تنظیم بردارم بیدار شدم😩😩😩 دیگه هم خواب نبرد😕

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...
کیست تخمدان دارم به خاطر اینکه بیشتر نشن باید این ساعت صبحانه ب بدنم برسه

عزیزم رازیانه خیلی خوبه برا کیست.حتما امتحان کن

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...
فدات بپرس😘 دکتر من نی نی سایتیها بودن عزیزم..گفتن ۱ شب در میون..ولی خب من ماهی که باردار شدم هیچ رع ...

مرسی مهربون

خدایا مرسی ک دخترمو به من هدیه دادی خودت نگهدارش باش 🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️