2777
2789
افرین اما من بعد عروسی فکر کردم نمیتونم برا صبحونه دادن بیدار. شم اما میگن خیلیییی تاثیر داره صبحون ...

دقیقا همینطوره

من 4 سال اولو بخاطر اینکه اون یه ربع به هفت میرفت و من هشت و نیم میرفتم, بناچار صبحانمو شرکت میخوردم اونم محل کارش

ولی هفته ای یک روز باهم خونه صبحانه میخوردیم.

از اول بارداریم محبور شدم بمونم خونه, انقده م حالم بد بود اون بنده خدا صبحانه مو آماده میکرد و میرفت.

ولی از وقتی چند روز در هفته پا میشم می بینم چقد روش تاثیر داشته که دیگه محل کارش صبحانه نمیخوره

برخلاف خیلی از نی نی سایتیها من معتقدم مردها خیلی عاطفی تر از خانمهان, کافیه بهشون مجال ابرازشو بدیم

بیدار میشم که سریع قرصمو بخورم بالا نیارم😕😕زودم صبحانه ای چیزی بخورم معده م پر بشه تهوام کم بشه😕

سلام گیسو جان خوبی شما برای بارداری کلومفین خوردی؟

خدایا مرسی ک دخترمو به من هدیه دادی خودت نگهدارش باش 🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم از اول بارداری که خونه نشین شدم روزایی مث امروز که حالم بهتره برا صبحانه همسرم و خداحافظی از 6 و ...

آخ آخ این لووتیروکسین خیلی رو مخم بود تو حاملگی.چقدر سخت بود تحمل گرسنگی

بچه ها و باباشونو صبحونه دادم و راهیشون کردم...شیر نی نی رو دادم ...الانم میخوام یکم بخوابم ...بعدش پاشم به کارام برسم و ناهار بدرستم

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.....به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند....
منم از اول بارداری که خونه نشین شدم روزایی مث امروز که حالم بهتره برا صبحانه همسرم و خداحافظی از 6 و ...

۱ ربع تا ۲۰ دیقه بعد قرص صبحانه بخور🤗🤗

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
دقیقا همینطوره من 4 سال اولو بخاطر اینکه اون یه ربع به هفت میرفت و من هشت و نیم صبحانمو شرکت میخورد ...

اره واقعاچون بچه ان همیشه

معلم سال ۱۴۰۵برام دعا کنید ممنونم 

آخ آخ این لووتیروکسین خیلی رو مخم بود تو حاملگی.چقدر سخت بود تحمل گرسنگی

دقیقاااا😭😭😭

بعضی روزا از ساعت 4 صب گشنه م میشه

انقده تو تخت وول میخورم تا 6 و ربع پا میشم قرصمو میخورم می شینم پشت میز می بینم همسرم صبحانه میخوره دلم آب میشه

اونم میگه حالا یه لقمه بخوری تاثیرش نمیره که!!!!!

گاهی گول شیطونه رو میخورم و گاهی بجاش حرص

تصور کن اگه صبحانه واسش نیمرو بزنم یا پنیر لیقوان وسبزی و گردو , اعصاب خودم از گشنگی میره تو کمااااا

مرگ بر لووتیروکسین😂😁😂😎