2777
2789
عنوان

دوستانی که تجربه شکست عاطفی دارن

248 بازدید | 7 پست

چقد بعد از جدایی تونستید به زندگی نرمال برگردید و کنار بیاید؟ 

میدونم نمیشه فراموش کرد ولی چقد زمان برد تا نسبت بهش بی تفاوت شید و براتون مهم نباشه دیگه؟ 

من یک سال، بستگی به این داره که رابطه تون در چه حد بوده؟ من ماجرام شاید مال ده سال پیشه، دوران دانشجویی، هم دانشگاهی بودیم، یکی دو بارم متاسفانه باهاش رفتم خونشون و رابطه... من خیلی دختر ساده ای بودم، سال بالایی بود ، من فکر میکردم دیگه برای ازدواج میخوادم ولی..   چه شبهایی که تا صبح گریه کردم، ولی بعد یک سال کاملا زندگی عادی شد و دنبال موقعیت های جدید میگشتم، خدا رو الان هزار مرتبه شکر میکنم که باهاش ازدواج نکردم پ با شوهرم آشنا شدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه برون ریزی احساسی زیاد داشته باشی خیلی زود میره و هر چقد سرکوبش کنی حتی شده تو خوابتم میاد.

ولی پیش یه مشاور یا ادم معتمد یا اگه نمیتونی رو کاغذ بنویسش و بخونش.حتی یادتم نمیاد دیگه بعد یه مدت.