2777
2789
عنوان

حق با منه یا خواهرشوهرم

1313 بازدید | 102 پست

دوستان یه جریانی تعریف میکنم بگید حق با کیه؟

تولد پسرم چند روزی قبل شروع جنگ اخیر بود و بهش قول تولد داده بودم خواهرزاده هامم میدونستن ذوق تولدشو داشتند که بیان ولی همسرم شیفت بود و نشد که سر وقت بگیرم و قرار شد چند روز دیرتر بگیرم

جنگ شروع شد نمیدونستم بگیرم یا نه

البته شهری که بودیم امن و امان بود و تولدمون هم خانوادگی بود ۲ تا خواهرام و یه دونه خواهرشوهرم و پدر مادرا .۱۷ ۱۸ نفر میشدیم

مردد بودم تو این اوضاع بگیرم یا نه

خواهرام گفتند واسه دل بچه و بچه های خودمون میایم بعد شام هدیه اشو میدیم و دور هم باشیم گفتم خب چه کاریه پس حالا که خانواده خودم دوست دارن بیان به خانواده همسرمم بگم بیان

یه روز قبلش زنگ زدم به مادرشوهرم و خواهرشوهرم چون شرایط این جوری بود و خواهرشوهرمم دختر پشت کنکوری داره که معمولا جایی نمیره گفتم قرار برای تولد بچه دور هم باشیم گفتم شما هم اگه شرایطشو دارید و سخت نمیشه براتون بیاین دور هم باشیم

شب تولدش پدر شوهرم زنگ زد که سرکار بودم خیلی خسته ام اگه ناراحت نمیشین نمیتونیم بیایم که همسرم گفت باشه هر جور راحتید تا حدود ده منتظر خواهرشوهرم موندیم نیومد زنگ زدم ببینم کجان میگه آره دخترم حال نداشت نمیایم

گفتم لااقل خبر میدادی که نمیاین منتظرتون نباشیم

میگه وقتی میگی اگه دوست داری بیا و اگه شرلیطشو داری بیا یعنی خیلی دعوتت جدی نیست بیایم نیایم فرق نداره گفتم خیلی هم منتظرمون نیستی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حق با خواهرشوهرتونه با احترام

من واقعااا همچین منظوری نداشتم

دلم نمیخواست تو این شرایط جنگ و درس دخترش بگم حتماات باااید بیاید و اصرار کنم

اگه نمیخواستم زنگ نمیزدم بیان

والا منم جدیدا متوجه شدم بعضیا از این جمله اگه تونستی بیا حس بد میگیرن 

زندایی همسرم نزدیک اولین سالگرد بابام زنگ زد بهم برا بجا اوردن احترام که بگه میخواد برا دخترش تولد بگیره بعدم گفت دعوتی ولی اگه نیای هم اشکال نداره 

من برام نرمال بود تولد هم بخاطر دخترم رفتم ولی وقتی به جاریام گفتم جریانو خیلی بدشون اومد گفتن چقد بی ادبه زندایی !!!!

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

من واقعااا همچین منظوری نداشتمدلم نمیخواست تو این شرایط جنگ و درس دخترش بگم حتماات باااید بیاید و اص ...

شما وقتی میگید اگر دوست داشتی و شرایط داشتی حس خوبی نمیده قطعا به آدم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من میگم ممکنه نتونه بیاد منم گفتم اگه شرلیطشو دارین بیاین دوست نداشتم اذیت بشه کسی ولی کمترین کار اینه بگی نمیتونم بیام شما منتظر نباشید

جای این که من بهم بر بخوره ....

میدونی لحن بیان خیلی مهمه اگع و اما و دوس داشتی من تو دعوت خوشم نمیاد بیان بشع حقو میدم بهش ......

منم این جوریم کسی بگه میای؟دوسداری بیای؟نمیرم 

خیلیا بهشون بر میخوره

مثلا خواهر شوهر من دعوت بودن برگشت گف غذا بیارم برات نذریه غذا میخوای.....آخه مگه من گشنم یا گفتمت بیار برام

مسلما صاحب مجلس بخواد میده بهت بیاری یا خودت شعورت باید بکشه که چی بگی

تکرار نکردن اشتباه،قشنگتراز معذرت خواهیه!