2789

میخوای یادت بدم؟

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عاشق حلوام ولی درست کردنی مثله ماله نذریه هانمیشه اره🥺میشه لطفا

من هممممیشه درست میکنم و عاااالی میشه

بذار دستور پختشو تایپ کنم آماده برات میفرستم عزیزم

میشه در عوضش یه خواهش کنم؟؟دعا کمی اونی که تو دلمه بشه؟؟

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه
عاشق حلوام ولی درست کردنی مثله ماله نذریه هانمیشه اره🥺میشه لطفا

حلوا زعفرانی

ارد سفید:۱پیمانه

روغن:نصف پیمانه

شکر:۱پیمانه

آب:نصف پیمانه

زعفران دم کرده:به مقدار لازم

گلاب:یک سوم پیمانه

هل ساییده شده یا اسانس هل:به مقدار لازم

طرز تهیه:شکر و اب را روی حرارت میذاریم تا شکر حل شود سپس گلاب،هل و زعفران را اضافه میکنیم و بعد از چند وانیه از حرارت بر میداریم(نباید شربت غلیظ شود همینکه مواد توی اب حل شود کافیه)

ارد را توی ماهیتابه الک میکنیم و تفت میدیم تا طلایی شود مواظب باشید نسوزد سپس یک بار دیگر الک میکنیم و روغن را اضافه میکنیم و روی حرارت ملایم حسابی تفت میدیم تا یکدست شود و در اخر شربت داغ را اضافه میکنیم و ارام هم میزنیم تا قوام بیاید.نوش جان

میخوام

آموزششو گذاشتم