2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ساعت ۸بیدارشدیم صبحونه خوردیم خوابیدیم تا۲  دگه بیدارشدیم نهارخوردیم ظرفاشستم الانم توسایتم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه ها برای منم دعا کنین، منم این دو روز بیرون نرفتم. تازه زدم بیرون ببینم چه خبره.

منو دعا کنینا، یادتون نره توروخدا.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 

اومدیم ی سر به خونه باغ داییم زدیم با بابام اومدم

ی مش پسر بیشعور و علاف دم مشر....ب خوردن قلیون کشیدن و پای بساط بافور بودن حرمت امروز رو نگه نداشتن

بابامم که نماز خونه و خیلی حساس ناراحت شد  مامانم و داداش کوچیکمو گذاشتیم ا نجا خودمم خیلی بدم اومد ناراحت شدم با بابام برگشتم با داییم زود خداحافظی کردیم

الان تو راهیم داریم میریم خونه 

این اهنگو گوش بده خدای اهنگا این پسره لر هست  https://wisgoon.com/v/79SODFYOM1/