2777
2789

مامانمم میگه بچگیاتون شیر خشک شمارو میخوردم صورتم تپل شده خیلی ...ما شیر خشک نمیخوردیم سهمیه ی بهداشت بوده قدیم ...

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا من روزی سه قندون قند ادامس نوشابه سس وخیلی چیزای دیگه رو درروز میخورم از قندخونم میترسم

واییییییی نه اینجور شیرین!!!

من خودم شیرینی شیر خیلی دوست دارم مامانم درست میکرد هی درست کردم خوددم از رو غذت بعدش چاق شدم اصلا چاق نمیشدم

ولی خب بیشتر بخوری چاق میشی دیگه 

واییی خدا کاش من هرچقدر میخوردم از 65 بالا نمیومدم

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج

۱۶سالم بود و خیلی ژست این زنایی ک سیگارمیکشن رو دوست داشتم سه سال بود ازدواج کردم وشوهرم خیلی تواین سه سال محدودم کرده بود ی بار اومد منو رسوند ایستگاه وسوارماشین شدمو اومدم مشهد ازونجا دربست گرفتم تاخونه مامانم ،،،،توماشین به سرم زد یکم کلاس بزارم و ژست بگیرم،،،ب اقاهه گفتم نگهداره وازیه مغازه ازین سیگار باریکا گرفتمو توماشین روشن کردم سیگارش میوهای بود پاهاموگذاشتم روهمو سیگارو روشن کردم رانندهع با یه لهجه ضایعی گف یره سیگارت چیه،،،،عجب بوی خوبی دره،،،خاک بسرم خاموشش کردمو دیگه دهن نزدم،،،کاش ی راننده باکلاس بود خخخخ

فقط خودتوخودتوخودت

خدا نکنه  هرکی غمی داره 

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))