2777
2789
معلومه خیلی نازه اندامتم قشنگه چه خواهرشوهری بشی اونشب😜

جدی قشنگه؟؟؟؟؟

ممنونم عزیزم چشمات قشنگ میبینه 

حالا منم میگم تو عکس خیلی ضایع افتاده هرکی ببینه میگه این چیه عروسی داداشش خریده ولی حالت زندش با کفش پاشنده بلند خیلی خاص میشه 

وگرنه همیشه لباسایه رنگ روشن و کوتاه پوشیدم 

مرسی بهم روحیه دادی بوس

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
آره ددباره ی ناخن و مدلش و رنگشم میخواستم بپرسم اتفاقا

رزگلد بهترین گزینه ست با خیلی چیزای دیگه هم ست میشه اما کفش نوک تیز خیلی خاصه من همیشه میخرم حتما باید یه ورنی مشکی نوک تیز داشته باشم وگرنه بلد نیستم لباس بپوشم

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی قشنگه؟؟؟؟؟ ممنونم عزیزم چشمات قشنگ میبینه  حالا منم میگم تو عکس خیلی ضایع افتاده هرکی ببی ...

لباسای بلند خانومارو شبیه ملکه میکنه تا حالا دیدی یه ملکه ماکسی کوتاه بپوشه ؟؟؟😎😎😎😎

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))
از خوردنی هاتو و تایمشو میزانش بگو ببینم پیا میخوری اشتهات کمه یا میخوریو چاق نمیشی؟

تاحدودی میخورم اما کم صورتم خیلی لاغرشده خودم ۵۶کیلوام قدم ۱۶۷,,,مثلا ی وعده ونصفی درروز اما میوه وهل وهوله زیاد میخورم

فقط خودتوخودتوخودت
آره رنگ کفش مجلسی رو گفتم رزگلد

اهان باشه ممنونم میرم سرچ میکنم ببینم چه رنگیه فک کنم تقریبا طلایی و نقره ای  یه رنگ خاصیه یادم اومد ولی و حتی به صورتیم میزنه.

مرسی از همتون که نظر دادین

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تاحدودی میخورم اما کم صورتم خیلی لاغرشده خودم ۵۶کیلوام قدم ۱۶۷,,,مثلا ی وعده ونصفی درروز اما میوه وه ...

ببین رژیم ناسالم در بر بگیر بین غذاهات آب بخور معده ات کش بیاد بزرگ‌شه ...کنار غذات یه سیب زمینی آب پز بخور و صبحا تخم مرغ ..ژله و بستنی هم عالیه شبا قبل خواب بخور شکم‌آوردی یقه منو نگیری 😐😐😐خوابت به موقع و کافی باشه آب زیاد بخور پوستت رو بیاد ...ماکارونی و سویای فراوون هم عالیه برا حجم دهی ...

تاحدودی میخورم اما کم صورتم خیلی لاغرشده خودم ۵۶کیلوام قدم ۱۶۷,,,مثلا ی وعده ونصفی درروز اما میوه وه ...

چیزایه شیرین بخور محاله چاق نشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چیزایه شیرین بخور محاله چاق نشی

بعضیا با قند زود چاق میشن بعضیا با کربوهیدرات ...ایشون باید بدن خودشو بشناسه 

بخدا من روزی سه قندون قند ادامس نوشابه سس وخیلی چیزای دیگه رو درروز میخورم از قندخونم میترسم

خوشبحالت من ۱۱۵ کیلوام با این روش که گفتی ۲۵ کیلو وزن آوردم 🤣🤣🤣

ممنون عشقم

گفتی عشقم یادم‌اوند ...عشقمو با شیره ی توت و خرما که میریختم رو موز و گردو چاق کردم روزی دو قاشق میان وعده ها ...