2777
2789
حیفه سنت کمه حتما وزنتو کم کن🌸❤

حتما بعد اسباب کشی داریم آخه سرو سامون بگیرم با این زندگیه نابسامان خیلیه 😢😢

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))
آره بیشتر میخوره؟

خوشگلی ولی یخورده بیشتر میخوره 

منم متولد 74 هستم😀

16 فروردین تولدمه😍خداجونم یعنی میشه هدیه روز تولدم یدونه نی نی خوشمل بهم بدی😞           میشه برای نی نی دارشدنم یدونه صلوات مهمونم کنی؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوشگلی ولی یخورده بیشتر میخوره  منم متولد 74 هستم😀

بخاطر چاقیه دیگه 😑😑😑😑خستم 

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))

اخه هرچقدر فکر میکنم بالاش سنگاش سیاهه نمیشه

راستی چند میخوره قیمتش؟

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
این مدلی انگشتر به عنوان حلقه مناسبه یا نشون

هبچکدوم☹️

خدایا به دلم ارامش بده تا به شوهرم اعتماد کنم منه شکاک😭 اونم اگه چشاشو مثل پنکه سقفی تو خیابون چرخوند از کاسه درار😌
جدایی برات بهتره نمیدونم چرا جدا نمیشی...

همینجوری که نتونستم تصمیم درست برا ازدواج بگیرم امونجوری ام نمیتونم تصمیم درستتری برا زندگیم بگیرم مشکلات قدیمم تموم شد الان مشکلاتی دارم که میگم کاش همون قدیمیا بود نمیدونی که 😳😳😳😳