2777
2789
عنوان

پسر پولدار

147 بازدید | 6 پست

بچه ها یه مورد برام پیش اومده طرف میگه باید خانه دار باشی خودش هم تا دکتری خونده و استاد دانشگاه هست 

وضعش هم خوبه اما خب بعضی رفتاراش مثل تعصب زیادش ، اینکه حساسه زیاد و نمیزاره با جنس مخالف در ارتباط باشم اذیتم می‌کنه خب به هر حال من میحطم طوریه که با جنس مخالف در ارتباطم و اینکه من 22 سالمه اون 31سالشه 

اون میخواد مثل رمان ها مالک باشه چخبره اینقدر بزرگتره ازت ؟ ۷ سال دیگه اون پیر مرده تو هنوز جوون بهش فکر نکن منم ی خاستگار عالی داشتم قدش کوتاه بود هیز بود همه میگفتن نه تو حس میکنی درصورتی که حس من هیچ وقت دروغ نمیگه تازه ۲۹ سالش بود گفتم چخبره تهش ۵ سال اختلاف سنی

اون میخواد مثل رمان ها مالک باشه چخبره اینقدر بزرگتره ازت ؟ ۷ سال دیگه اون پیر مرده تو هنوز جوون بهش ...

نمی‌دونم خیلی ازش خوشم میاد اما خیلییی حساس غیرتیع رو همه چی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمی‌دونم خیلی ازش خوشم میاد اما خیلییی حساس غیرتیع رو همه چی

اذیت میشی اگه تحمل داری میتونی خونه دار باشی فقط ؟ شکاک نیست پسره ؟ 

دختر دایی من شوهرش شکاکیه همش دعوا دارن هی گوشیشو چک میکنه هی فلان میکنه البته دختر داییم خودش مازوخیسمیه خوشش میاد تورو نمیدونم😂

اذیت میشی اگه تحمل داری میتونی خونه دار باشی فقط ؟ شکاک نیست پسره ؟ دختر دایی من شوهرش شکاکیه همش دع ...

حالا من مازوخیسم دوست دارم اما جای دیگه 🤪😂

خیلییی شکاکه قشنگ می‌دونم خونم تو شیشس 

نکن بابا ولکن یجاهایی خیلی بده یهد بهت تهمت ام میزنه ها

شاید باورت نشه الان که هیچی بینمون نیست راه به راه میزنه 

ی تایمی ازش فاصله گرفتم دیدم دایرکت ناشناس یکی بهم داده که خودش بود فیک فیک بهم گفت سلیطه ،هفت خط و... قشنگ خودش بود میدونستم 

سلیطه تیکه کلام خودشه 

اما بازم من احمقم