بچه ها من دیشب خواب یکی از اقوام رو دیدم که خودکشی کرده بدون اینکه بهش فکر کنم ، توی خواب انگار با اون دختر داشتیم میرفتیم مغازه بعدش ی ماشین بزرگ اومد جلومون بهم برگشت گفت بیا بپریم جلوی ماشین خودمونو بکشیم منم انگار دستشو گرفتم باهم پریدیم جلوی ماشین بعد ماشین انگار یکی دست منو کشید و اون افتاد زمین اما من هیچیم نشد بعد اون خانوم برگشت بهم گفت چرا خواستی خودتو بندازی جلوی ماشین منم برگشتم گفتم این دختره بهم گفت بعد اون انگار نمیدیدش گفتش کیو میگی اسمشو گفتم گفتش اون که مرده اشاره کرد به ی جا شبیه اتوبان بود گفت اینم قبرشه بعد یکی بالای قبرش انگار داشت میرقصید ی زن قد بلند و با موهای فر و رژ قرمز زده بود و شادی میکرد منم میگفتم نه این نمرده زنگ بزنید بیاد یکی نجاتش بده و خیلی حالم بد بود و اون دختره میدید من ناراحتم کل میکشید تعبیرش چیه توروخدا بگید نزدیک اذان خواب دیدم
عزیزم ی مشکلی براتون یاقبلا پیش اومده یا قرار پیش میاد و شما خیلیییی مدتی ناامید میشید و خیلی سرخورده وب سلامت رد میکنید مشکلوبرای اون خانومم فاتحه یادتون نره
پیج اینستاگرام مارو و فالو کنید و کلی نمونه کارامونو ببینید و لذت ببرید🌸 خدمات میکاپ و شنیون عروس به خانومای بی بضاعت زنجانی رایگانه).❤️ zahra_babakhaniiii