2777
2789
عنوان

دیدن خواب کسی که خودکشی کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 824 بازدید | 32 پست
نمیدونم‌ولی چه وحشتناک طلب بخشش کنید از خدا براش فاتحه بدید حتما جاش خوب نیست چون خودکشیم کرده شاید ...

آره ولی قبلش انگار حالش خوب بود بستنی داشتیم میخوردیم یهو برگشت گفت بیا باهم بپریم زیر ماشین منم حس خوبی داشتم انگار کاراشو قبول داشتم بعد افتاد رو زمین دقیقا به همون حالتی بود که خودشو از ساختمون پرت کرد پایین خیلی وحشتناک بود

همینجوری خودکشی کرده توی واقعیت؟خودش رو انداخته جلوی ماشین؟ احساس میکنم ازت کمک میخواد، یه خیرات برا ...

نه از ساختمون خودشو انداخت پایین ، هرچی از دستم بر بیاد خیرات براش میدم ولی واقعا ترسیدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صدقه هم براى امام زمان هم خودت و هم اون خانم بده ديگه هم به كسى نگو 

خواب هم ميبينى تاپيك نزن ،كى بلد تعبير كنه ى چيزى ميگن ،خواب رو نبايد به كسى گفت شما اومدى تاپيك زدى و به اين همه گفتى و چند تا تعبير هم ميگيرى 

کسی از انگیزه خودکشیش خبر نداره ولی اوضاع زندگیش خوب نبود

اخی چند سالش بود؟براش فاتحه میفرستم

امشب شام غریبانه تونستی برو تو مجلس امام حسین یه دعایی براش کن

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

صدقه هم براى امام زمان هم خودت و هم اون خانم بده ديگه هم به كسى نگو خواب هم ميبينى تاپيك نزن ،كى بلد ...

والا خیلی خود خوری کردم از صبح به فامیلم نتونستم بگم ترسیدم دیگه گفتم اینجا بگم لااقل کسی نمیدونه من کیم

یه اتفاق عجیبم دیروز برای من افتاد. ایرپاد گذاشته بودم سخنرانی گوش بدم، بعد هنوز پخش نکرده بودم یه لحظه شروع کرد صدای جیغ های وحشتناک پخش کردن. بعد هرچی گشتم چی پلی شده تو گوشیم که اینجوری باشه همچین چیزی نبود :((((

والا خیلی خود خوری کردم از صبح به فامیلم نتونستم بگم ترسیدم دیگه گفتم اینجا بگم لااقل کسی نمیدونه من ...

اصلا بحث شناخت نيست خواب رو به كسى نگو و صدقه بده 

برا ايشونم صدقه بده ،انشالله كارش درست بشه 

والا اين بدبختايى كه خودكشى ميكنن نه دنيا دارن نه آخرت ،اين بنده خدا چه قدر كارد به استخونش رسيده كه از ساختمون خودشو پرت كرده ،حالا اون دنيا هم درگير 

انشالله خدا و اهل بيت كمكش كنن