2777
2789
عنوان

مشهد

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 26 پست
چون باراداری موجهای ابی نمیتونی بری .اونجا همش سرسره هیجانی دارد..

نه تیکره عروسیمه

خدایا به دلم ارامش بده تا به شوهرم اعتماد کنم منه شکاک😭 اونم اگه چشاشو مثل پنکه سقفی تو خیابون چرخوند از کاسه درار😌
نه تیکره عروسیمه

پس حتما برو موجهای ابی روزهای زوج مربوط به خانمها وفرد مال اقایونه .ازساعت 9صبح تا9شب ولی ازاول صبحش برو خلوته تابتونی استفاده کنی تابعدازظهرهم بیای بیرون که خیلی شلوغ میشه اگه هیجان دوست داری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس حتما برو موجهای ابی روزهای زوج مربوط به خانمها وفرد مال اقایونه .ازساعت 9صبح تا9شب ولی ازاول صبحش ...

اره اتفاقا مایو هم برمیدارم، مرسی، ولی خیلی میترسم از تونلش😖😖😖

خدایا به دلم ارامش بده تا به شوهرم اعتماد کنم منه شکاک😭 اونم اگه چشاشو مثل پنکه سقفی تو خیابون چرخوند از کاسه درار😌
پس حتما برو موجهای ابی روزهای زوج مربوط به خانمها وفرد مال اقایونه .ازساعت 9صبح تا9شب ولی ازاول صبحش ...

تنهام دوس ندارم تنهایی برم

بازارهم خیلی دارد.پروما بازارگل .همش گل مصنوعی .لباس جنت وسلمان وخیلی جاهای دیگه عزیزم

عاشق بازارم، مرسی

با قطار میریم همش استرس دارم نکنه دوتا دختر بیاد تو واگنمون😔

خب ازرودخونش وجاهای دیگه استفاده کن.التماس دعا رفتی حرم خانمی .امیدوارم ازحرم امام رضا برگشتی حاجت ر ...

🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻😘😘😘😘😍😍😍

فروش ویژه محلول ضدعفونی کننده پوست و سطوح

حاوی الکل (اتانول) ۷۰ درصد با تاثیرگذاری سریع

تلفن ثبت سفارش

0915-760-6400

خرید حضوری

چهارراه ابوطالب - مجتمع برجیس - بازار دوم - واحد 166

گروه بازرگانی و صنعتی طوس

@nanoblack_ir

معماری و دکوراسیون داخلی کارمانی

خوش به حالت که میخای بری مشهد از طرف ما هم زیارت کن اما اول از همه هتل جا بگیر. بیشتر موقعا هتل ها پر شدن جا ندارن میرید اونجا کلی معطل میشید. اگه هتل الماس 2 مشهد بتونی بگیری خیلی عالیه. هم امکاناتش خوبه هم قیمتاش اینجا ببین