2777
2789
عنوان

رحم اجاره ای

2217 بازدید | 71 پست

سلام

داستان رحم اجاره ای چیه؟

چقدر باید پول داد بابتش که رحم اجاره کنی

اجاره رحم یعنی رحم یکی رو میزارن تو شکم کسی که حامله نمیشه؟میشه توضیح بدید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه رحم اجاره ای یعنی اسپرم آقا رو با تخمک خانومی که میخواد بچه رو نگه داره لقاح میدن آزمایشگاهی بعد از بدنیا اومدن بچه از بیمارستان بچه مال شماست دیگه

nil_🤍به پایان آمد این دفتر🪷👋2025...

ینی اسپرم مرد وتخمک زن رو با لقاح مصنوعی بارور میکنن وارد رحم یه خانوم دیگه میکنن ونه ماه بارداری بچه تو شکم اون خانوم رشد میکنه

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
ینی بری یک خانم رو به عقدموقت شوهرت دربیاری نطفه شوهر رو با تخمک زن اصلی بارور میکنن میزارن تو رحم ا ...

من شنیدم عقدم نمیخواد میگن چون رابطه ندارن نمیخواد ولی خوب برام سواله اون بچه مشکل شرعی نداره🤔

اجاره رحم یعنی اینکه کسیکه تخمک داره اما بنا به دلایلی رحمش نمیتونه بچه رو نگه داره و بچه سقط میشه اینجور موارد احتیاج به رحم اجاره ای دارن یعنی تخمک لقاح یافته زوج و درون رحم خانم دیگه ای میگذارند و اون خانم ۹ ماه فرزند اون زوج و توی رحم خودش حمل میکنه تا زایمان.وبعد بچه به پدر و مادرش داده میشه

خدایا مرسی که در حقم معجزه کردی😍😍😍😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻

نطفه رو از زن و مرد میگیرن و میزارن تو رحم یک زن دیگه.البته باید بین زنی که پذیرنده نطفه هست با مرد صیغه محرمیت خونده بشه.پس زنی که رحمشو اجاره میده نباید شوهر داشته باشه.و تمام خوراکش تو بارداری باید از هزینه ای باشه که پدر بچه میده.

یه نفس بیشتر فاصلمون نیست ........

ینی اسپرم مرد وتخمک زن رو با لقاح مصنوعی بارور میکنن وارد رحم یه خانوم دیگه میکنن ونه ماه بارداری بچ ...

تخمک خود زن یا اون زنه 🤔 من فکر میکردم تخمک اون زنه شماره ۲ رو با اسپرم لقاح میدن

ینی بری یک خانم رو به عقدموقت شوهرت دربیاری نطفه شوهر رو با تخمک زن اصلی بارور میکنن میزارن تو رحم ا ...

عقد موقتو از کجا آوردی؟ 

تخمک یه زن دیگه رو چی؟ 

😳😳😳😳😳

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟