2777
2789

الان گرمه هوس نکن

من خودم قشمی ام

فقط بازار قدیم شو دوست دارم

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین من کسیم ک پارسال اول شهریور اومدم شبش سردم شد کولر و خاموش کردم تا صبح😂با من از گرما حرف نزنیی ...

شهریور هوا نسبت به الان خنک تر شده

الان هوا خیلی گرمه😭

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

کاش انقد همه چی گرون نبود مثلا همینجا نینی سایت تور میزاشتیم ثبت نام میکردیم و میرفتیم قشم😂

۴۰ نفر هم باشیم گروه های دو سه تایی دوست میشیم دیگه خوبه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
اره خب عزیزم چن جا معرفی میکنی ک چیزای خیلی شیک داشته باشه اکثر درگهان چیزاش مثلا خوشگل هست ولی خیلی ...

واسه مانتو و اینا همون درگهان مناسبه

واسه پارچه مجلسی رمکان

واسه لوازم خانگی گیاهدان

قیمت مناسب بازار قدیم قشم

کاش انقد همه چی گرون نبود مثلا همینجا نینی سایت تور میزاشتیم ثبت نام میکردیم و میرفتیم قشم😂۴۰ نفر ه ...

اتفاقا قشم خیلی ارزونه مخصوصا ماها ک قبلا رفتیم دیگ برا جاهای دیدنیش ک نمیریم فقط میریم خرید و فوقشم شبا دریا😂

برا پسر خوشگل کجاا مناسبه؟؟😂😂

اسی

اسی

اسی😂

چه بدونم خواهر بازاریا یکم چشم و گوششون می جنبه کنسل شون کن🤕🤣