(👰♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هرگونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ببین من کسیم ک پارسال اول شهریور اومدم شبش سردم شد کولر و خاموش کردم تا صبح😂با من از گرما حرف نزنیی ...
شهریور هوا نسبت به الان خنک تر شده
الان هوا خیلی گرمه😭
(👰♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هرگونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️
نمیدونم 😂میدونی اولویتمون تفریح بود رفتیم همین زیتون روبرو سیتی بعدش ک قشنگگگگ خیس شدیم ب طرف سیتی پیاده رفتیم تا خشک بشیم😂بعدشم با اعتماد بنفس رفتیم تو
اره خب عزیزم چن جا معرفی میکنی ک چیزای خیلی شیک داشته باشه اکثر درگهان چیزاش مثلا خوشگل هست ولی خیلی ...
واسه مانتو و اینا همون درگهان مناسبه
واسه پارچه مجلسی رمکان
واسه لوازم خانگی گیاهدان
قیمت مناسب بازار قدیم قشم
چه بدونم خواهر بازاریا یکم چشم و گوششون می جنبه کنسل شون کن🤕🤣