2777
2789
عنوان

نمیدونم برم مستاجری یا نه

354 بازدید | 23 پست

بچه ها از طرف کار شوهرم ما رو فرستادن یه شهری حداقل سه سال باید اینجا باشیم. بعد بهش خونه دادن ولی خونه تو بیمارستانه. جدا از محیطش ادم راحت نیست مهمون مثلا دعوت کنیم یا میخوایم اهنگ گوش کنیم یکم صدای اهنگ رو بلند کنیم و ... ولی خوب خونه نوسازه وسیله داره اولین ساکن هاشم ماییم یعنی وسیله ها نو نوعن.

از یه طرف هرجا بریم باید وسیله بگیرم از نظر مالی مشکلی نداریم ولی خب سخته هرچند شوهرم میگه در نهایت باید اینکار رو بکنیم این سه سال گذشت.

بعد یکی از همکارهای شوهرم یه اپارتمان داره از این جهت خوبه که میدونیم سر سال قرار نیست بلندمون کنه ولی خیلی گرون میده برای شهرستان پونصد پیش ماهی بیست اجاره. خونه بزرگه بالاشهره ویو محشری داره کل شهر زیر پاته. با محل کار شوهرمم پنج دقیقه فاصله داره.

خونه های دیگه هم هستن ارزونتر ولی خب صاحب خونه رو نمیشناسیم و ممکنه باهامون راه نیان.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی برات ۲۰ تمن زیاده 

قطعا برو همون خونه بدونه پول و میدونی که قرار نیست سر چن ماه پاشی

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

وقتی خونه نوسازه و وسیله داره همونجا بمون چون واقعا پول زیادی میخواد خرید وسایل خونه که به دلت هم باشه... پول اجاره هم پس انداز میشه. 

اگه نه برو بگرد خونه خوب پیدا کن وقتی آدمهای خوبی باشین صاحبخونه هم باهاتون راه میاد. 

مگه چقدر مهمون میاد براتون؟؟یا چن بار بخواین آهنگی چیزی بزارین؟؟

به نظر من برو خونه تو بیمارستان،ماهی ۲۰ تومن با ۵۰۰ رهن خیلی زیاده،تازه وقتی ۵۰۰ رو بهتون برگردونن دیگه ارزش الان رو نداره ،وقتی نخوای رهن و اجاره بدی بهتر پیشرفت میکنی،فک کن که ماهی ۲۰ تومنت سیو میشه

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
وقتی برات ۲۰ تمن زیاده قطعا برو همون خونه بدونه پول و میدونی که قرار نیست سر چن ماه پاشی

۲۰ تومن زیاد نیست میتونیم بدیم جوری که کیفیت زندگیمون نیاد پایین ولی جوری نیست بگم اصلا به چشمم نمیاد

اخه میکم بعد سه سال ما که باید از اینچا بلند شیم بعد اگر موندگار باشیم تو این شهر تازه باید دنبال خونه بگردمی