انقدر دعوامون چرته ک اگه بگم میگی کجاش دعوا داشت ولی چنان واسه من قیافه گرفته ک نگو
توام قیافه بگیر محلش نده سراغ نگیر
ولی کارهای اشتباه نکن
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!
بخدا از صبح نخابیدم کسی که ۲۴ عشقم نفسم بهم میگفت منو نمیبینه
تاپیک قبلت خوندم دعولتون سر ی چیز الکی بوده .اونم مطمئن باش خودش حال تو رو داره اصلا بهش نزنگ خودش میاد آشتی.اگه بری اشتی دیگه عادت میکنه همیشه شما پیشقدم بشی پس بیخیال باش خودتو سرگرم کن
❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
وقتی خیلی جدی بغل من راه میره انگار نامحرم ی انگشتش ب من نخورده چجوری سر حرف باز کنم
نمیخوادبازکنی بهش بگواین رفتارات یعنی چی نه بادعوا اصلادعواراه نندازبدترمیشه
آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!