2777
2789
عنوان

چجوری حرص شوهرمو در بیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 940 بازدید | 80 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انقدر دعوامون چرته ک اگه بگم میگی کجاش دعوا داشت ولی چنان واسه من قیافه گرفته ک نگو

توام قیافه بگیر محلش نده سراغ نگیر 

ولی کارهای اشتباه نکن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
اين حرف خيلي سطحيهبذار تصوري كه از تو توي ذهنش شكل ميگيره يه دختر فهيم و باشعور باشه نه يك خاله زنك

مامانم وقتی اومد خونه دید پیشم نیست شوک شد 

ازاین ناراحتم مامانشم تنها بود رفت پیش اون 

ازقدیم نمیگن مرداعین بچه هامیمونن؟!

اصلادنیاشون تفکرشون باخانومافرق میکنه

مطمئن باش اینایی شمامیگی اصلابه ذهنت شوهرت نرسیده

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

خب بچه که نیستین قشنگ باهم حرف بزنین تلافی ملافیوبزارکناراول زندگی ایناهنوزچیزی نیست بالحن قشنگ تومو ...

وقتی خیلی جدی بغل من راه میره 

انگار نامحرم ی انگشتش ب من نخورده چجوری سر حرف باز کنم‌

بخدا از صبح نخابیدم کسی که ۲۴ عشقم نفسم بهم میگفت منو نمیبینه

تاپیک قبلت خوندم دعولتون سر ی چیز الکی بوده .اونم مطمئن باش خودش حال تو رو داره اصلا بهش نزنگ خودش میاد آشتی.اگه بری اشتی دیگه عادت میکنه همیشه شما پیشقدم بشی پس بیخیال باش خودتو سرگرم کن

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
وقتی خیلی جدی بغل من راه میره انگار نامحرم ی انگشتش ب من نخورده چجوری سر حرف باز کنم‌

نمیخوادبازکنی بهش بگواین رفتارات یعنی چی نه بادعوا اصلادعواراه نندازبدترمیشه

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

زندگی اونقدرام که فکر میکنی رمانتیک نیست نمیگم لحظات رمانتیک نداره ولی اینطورم نیست ۲۴ ساعت حواسش به ...

۲سال باهاش دوست بودم تقریبا ی سال همه میدونن نامزدیم 

اولین باره این رفتار انگار بهم زهر دادن 

بعد زورم میاد دعوا سر دوستش یود به من میگه تو میخای تر بزنی تو رفاقت من با دوستام کاش سر خانواده بود زور نداشت بهم

توام قیافه بگیر محلش نده سراغ نگیر ولی کارهای اشتباه نکن

منم دیشب دنبال دسته بودم اصلا آدم حسابش نمیکردم واسه خودم هی میرفتم اینور اونور دنبالم میومد