dokhtarkhoshshans مدیر استارتر عضویت: 1404/03/20 تعداد پست: 155 عنوان 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 143 بازدید | 4 پست میشه یه حمد بخونید یه صلوات بفرستید حالم خیلی بده😭😭امام حسین تو این ظهر عاشورات کمکم کن دلم خیلی شکستهههه ای خداااااا 😭 💔 1404/04/15 | 14:35 19 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nabat_cherry عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 134 ایشالله حالت خوب بشه عزیزممنم مشکلات زیادی دارمفقط سعی کن قوی باشی و دوام بیاری❤️🩹🌱🫴🏼 خطرناک ترین مردم کسی است که فهمش کم ؛ و اعتقاداتش بسیار است .. آنتوان چخوف ؛🌱🫴🏼
dokhtarkhoshshans مدیر استارتر عضویت: 1404/03/20 تعداد پست: 155 ایشالله حالت خوب بشه عزیزممنم مشکلات زیادی دارمفقط سعی کن قوی باشی و دوام بیاری❤️🩹🌱🫴🏼 چقدر دیگه قوی باشم بخدا بریدم 😭😭😭چیزایی که من کشیدم هیچکی نکشیده😭💔
dokhtarkhoshshans مدیر استارتر عضویت: 1404/03/20 تعداد پست: 155 یا امام حسین به ابولفضلت قسمت میدم به علی اصغرت قسم میدم یا امام حسین به جون خواهرت زینب کمکم کن 😭😭😭از دل شکسته من خوب خبر داری 😔💔
nabat_cherry عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 134 چقدر دیگه قوی باشم بخدا بریدم 😭😭😭چیزایی که من کشیدم هیچکی نکشیده😭💔 عزیزم 🥺😅ناراحت نباش بسپار به خدا صبور باش من اکثرا میان مشکلاتم رو تو یک کاغذ مینویسم دور اونهایی که میتونم براشون کاری بکنم یه دایره و اونایی هم که نمیتونم کاری براشون بکنم هم روشون خط میکشم اگر نمی تونی کاری کنی آروم باش و بسپار به زمان خطرناک ترین مردم کسی است که فهمش کم ؛ و اعتقاداتش بسیار است .. آنتوان چخوف ؛🌱🫴🏼