2777
2789
عنوان

امروز یه مرد خودشو بهم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 49 پست
ربطئی به حجاب نداره تو حتی اگه چادرم سرت باشه آدم مریض کنارت رد شه دستش میزنه

منم شده طرف اومده بزنه ولی چادرم انقد گشاد و پف داره فقط به پارچه خوردن 

ان شاء الله همون دست فلج شه یا تو اتیش بسوزه یا خدا به راه راست هدایتشون کن البته من نمی بخشم اینکار حق الناس یکروز ناموس خودشون

...

ربطئی به حجاب نداره تو حتی اگه چادرم سرت باشه آدم مریض کنارت رد شه دستش میزنه

اره میدونم. برن به همونا که با همون هدف میرن بیرون دست بزنن با ما چیکار دارن

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لعنت بر پدرمادر مردم ازار اینا ریا کارن ابرویه عزادارا روهم بردن

دلم دلای قدیم یکی توش ب سختی جامیشد ولی وقتی جامیشد دیگه ردخور نداشت بیاد بیرو ولی دله الانیا شده گواله هرکی میاد میفته توش زودم درمیاد ب خودت نگیر اونایی ک دیدمو منظورمه

اونجایی که داد و بیداد نکردی یعنی حقتو نگرفتی😐فقط موهات بیرون بود اخه من دیدم با وضع افتضاح میان بع ...

حقی ازم گرفتع نشده بود،من میتونم معتزض باشم ولی چیزی بهم نمیدن بابتش ک بگم‌حقمو گرفتم 

خیلی خیلی شلوغ بود و تازه ایستاده بودن یهو من صدامو می‌بردم بالا همه جمع میشدن

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

آدمای بی شعور وجود دارن ابوالفضل بزنه ب کمرشون فرقی هم نمیکنه مث من چادری باشی یا نه بی شرف بی شرف پ ...

چرا میگی حجاب ربطی نداره؟ ۱۰۰ درصد ربط داره 

دختره حقشه خودش کرم داشته که با اون تیپ اومده هیئت

منم شده طرف اومده بزنه ولی چادرم انقد گشاد و پف داره فقط به پارچه خوردن ان شاء الله همون دست فلج شه ...

من یه لحظه شوک شدم  فقط عَلَم رو نگاه کردم گفتم سپردمش ب خودت من آبروریزی نمی‌کنم 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

به تو گیر دادن؟ چرا به اونایی که لخت میان گیر نمیدن

خدا از دهنت بشنوه یارو داشت به یکی که وضع خوبیم داشت واقعا میگم رسما قورتش میداد ولی یک نفر بود واقعا وحشتناک بود هیچی به اون نمیگفت ...بنظرم مردممون خودشون میدونن این مواقع در چه حد باید رعایت کنن عده ای خیلی نخود اش میشن حالا البته هستن کسایی که واقعا بده تیپشون ولی خب خیلی کمن

چرا میگی حجاب ربطی نداره؟ ۱۰۰ درصد ربط داره دختره حقشه خودش کرم داشته که با اون تیپ اومده هیئت

من قبلا چادر پوشیده بودم کنار بابام لازم اینکارو تو نمایشگاه انجام دادن حق ب نرا ندید الکی بسه

حقی ازم گرفتع نشده بود،من میتونم معتزض باشم ولی چیزی بهم نمیدن بابتش ک بگم‌حقمو گرفتم خیلی خیلی شلوغ ...

نمیفهمم واقعا توقع داری چی بهت بدن؟

وقتی یه ادم غریبه میاد بدن شما رو لمس میکنه همونجا شما باید ابروشو ببری

کاری نمیشه کرد هرجایی واینستا که بهت دسترسی داشته باشم 

تو جمعیت باش اما نه جایی که همه کیپ تا کیپ به هم نزدیک هستش 

داد و بیداد هم راه بندازی با این وضع جامعه تهش خودت ضرر می‌کنی 

تنها راه چاره اینکه خودت رو از دسترس این افراد خارج کنید 🌱

متاسفم برای اتفاقی که برات افتاده ❤️‍🩹

خطرناک ترین مردم کسی است که فهمش کم ؛ و اعتقاداتش بسیار است .. آنتوان چخوف ؛🌱🫴🏼

نمیفهمم واقعا توقع داری چی بهت بدن؟وقتی یه ادم غریبه میاد بدن شما رو لمس میکنه همونجا شما باید ابروش ...

گفتم  ک شلوغ بود اصلا هنگ کردم فک کردم خانومه 

بعد سریع رفت دیگ‌داد میزدم همه جمع میشدن 

کاری نمیشه کرد هرجایی واینستا که بهت دسترسی داشته باشم تو جمعیت باش اما نه جایی که همه کیپ تا کیپ به ...

والا من پیش خانوما بودم اصن نفهمیدم این کی اومد قاطی شد و رفت

گفتم ک شلوغ بود اصلا هنگ کردم فک کردم خانومه بعد سریع رفت دیگ‌داد میزدم همه جمع میشدن

خب جمع بشن چه اتفاقی میافته فقط به ضرر اون طرفه

الان که متاسفانه این اتفاق افتاد اگه بازم براتون پیش اومد حرف بزنید نترسید مردمم خواستن جمع بشن فقط ابروی اون طرف میره

2790
2778
2791
2779
2792