2777
2789
عنوان

امروز یه مرد خودشو بهم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 49 پست

آدمای بی شعور وجود دارن ابوالفضل بزنه ب کمرشون فرقی هم نمیکنه مث من چادری باشی یا نه بی شرف بی شرف پارسال شب تاسوعا این اتفاق افتاد برام اینقدر حالم بد شد از اون ب بعد عهد بستم اگ کسی کاری کرد محکم با پام بزنم.....😑ولی چند شب پیش ی دختره رو ی مرد میانسال بهش دست زده بوده اونم حجاب نداشته ولی ربطی نداره اصلا دختره با سیلی زده مرده رو مرده هم با کمال وقاحت اینقدر محکم کوبید تو صورت دختره سرخ سرخ شد سفید هم بود....خدا لعنت کنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گرفتن حق  سلیطگی نیست قشنگم

متاسفانه انقد مردنمای مریض تو جامعه هست که برا هممون پیش اومده این موضوع

هرجا که همچین موضوعی پیش اومد براتون آبروشو ببرید بخدا چیزی از شما کم نمیشه حداقل عذاب وجدانتون تا حدودی کم میشه

راستش زیاد پیش میاد تو این شرایط میرن مردم انگشت میکنن باید خیلی حواست جمع باشه و از کنار دیوار راه بری اینجور وقتا ادم‌مریض زیاد پیدا میشه

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

بدحجابی که دست زدن؟به نظرم شان دختر موقعی میاد پایین که به خودش ارزش نذاره و ...نه موقعی که میخواد ح ...

یکم موهام بیرون بود ولی اگ لخت بودم مرده باید همچین غلطی رومیکرد؟ کجا حقم رو خوردن ک حقم رو بگیرم ؟

اگ مرده انکار میکرد و ...

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بدحجابی که دست زدن؟به نظرم شان دختر موقعی میاد پایین که به خودش ارزش نذاره و ...نه موقعی که میخواد ح ...

ربطئی به حجاب نداره تو حتی اگه چادرم سرت باشه آدم مریض کنارت رد شه دستش میزنه

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

عزیزم میخوای عزاداری کنی برو توی یه محیط خوب مثل حسنیه ها یا مسجد چرا توی خیابون باید وایسی؟ مایی که ...

شما میدونی تو خیابون بودم؟ من خیمه گاه بودم و گریه کرده بودم وایسادم دنبال آب خوردن ک زد و رفت

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

یکم موهام بیرون بود ولی اگ لخت بودم مرده باید همچین غلطی رومیکرد؟ کجا حقم رو خوردن ک حقم رو بگیرم ؟ا ...

اونجایی که داد و بیداد نکردی یعنی حقتو نگرفتی😐

فقط موهات بیرون بود اخه من دیدم با وضع افتضاح میان بعضیا

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

2790
2778
2791
2779
2792