2777
2789

یه گوشه وایساده بودیم حدود 10 شب داشتیم سینه میزدیم هییت رد میشد دیدم یه چیزی داره برق میزنه اول فکر کردم پوست شکلاته چونکه شکلات یه نفر اوره بود و پخش میکرد از قضا رنگ پوسته طلاییه مردم هم خوره بودن و پرت کرده بودن اول اهمیت ندادم بعد رفتم جلوتر دیدم زنجیر افتاده طوری که کسی هواسش نباشه پامو گذاشتم روش که کسی نبینه بیات ورش داره بعد دو سه ردیف هم زن واساده بودن داشتن سینه میزدن  اگه خم میشدم ورش میداشتم میدونستن ک پیداش کردم برا همین یه بیسکوییت داشتم تو کیفم درش اوردم از عمد انداختم رو زمین وانمود کردم از دستم افتاد بعد خم شدم برش داشتم  با بیسکوت انداختم تو کیفم اول فکر کردم بدل هست ولی هم شبیهشو توی طلا فروشی دیدم هم شماره داره با ترازو که تو خونمون داشتیم وزنش کردم دیدم 2.40 هست حالا شوهرم بهم میگه چجوری میخوای صاحبشو پیدا کنی؟ چجوری صاحبشو پیدا کنم؟ اگهی بزنم تو همون حوالی؟ اگه کسی سراغ نگرفت باهاش چکار کنم؟ اینم بگم حالا یه سریا نیان بگن اگه هدفت پس دادن هست یواشکی از رو زمین ور نمیداشتی.. من فقط نخواستم مردم ببینن پیداش کردم چون خیلی شلوغ بود دو حسینیه بود و شلوغ حالا چکار کنم؟ 

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو پیج شهرتون آگهی کن

احتمال زیاد صاحبش پیدا میشه

نگو دستبند

بگو یک قطعه طل

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

همون حسینیه ک رفتی بگو اعلام کنن دسبند پیدا شده بیان مشخصات بدن

قطعا صاحبش پیدا میشه 

بعد از کلی انتظار و سختی و استرس بهم رسیدیم🥰💝                  ما خدا را داریم به ازای هر آنچه که نداریم 💕 

ببر بده متصدی حسینیه خودم طلا گم کنم میرم همونجا دنبالش

رو به رو حسینیه بود اما از حسینیه فاصله داشت

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍