2777
2789
عنوان

طلا ✨️✨️

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 65 پست
اتفاقا رزین کار می‌کردم نمونه کارامم خوب بودا کلی هم هزینه کردم براش ولی کارم نگرفت🥲😭

پیج داشتی؟؟

پیج خیلی مهمه ها دختر

بعضیا کارشونم خوب نیست ولی پیج خوبی دارن کارشون میگیره 

خب دختر تو تهرانی از همه لحاظ عالییی ایسال بعد نهمی؟؟خیلی بخون نمونه قبول شیحس میکنم استعدادشم داری

بله سال بعد نهمم 

نظر لطفتونه که این حسو دارین🐛

معلمام هم خیلی تعریف میکنن هم المپیاد هم مبتکران رتبه آوردم بارها سر همون نمیخوام درسو ول کنم وگرنه کلا ول میکردم درسو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پیج داشتی؟؟پیج خیلی مهمه ها دختربعضیا کارشونم خوب نیست ولی پیج خوبی دارن کارشون میگیره

بله پیج داشتم ولی خوب پیجم قوی نبود هیچوقت اکسپلور نرفت و به جز چند تا سفارش که اونم همشون آشنا بودن دیگه سفارشی نداشتم 

بله سال بعد نهمم نظر لطفتونه که این حسو دارین🐛معلمام هم خیلی تعریف میکنن هم المپیاد هم مبتکران رتبه ...

نه نه استعدادشو داری ول نکن 

بنظرم میتونی پیج راه بندازی بعد اگه خودت نتونستی براش ادمین بگیری و خودتم درستو جدی بخونی

حتی الانم میتونی بگیری کمک دستت باشه 

بله پیج داشتم ولی خوب پیجم قوی نبود هیچوقت اکسپلور نرفت و به جز چند تا سفارش که اونم همشون آشنا بودن ...

مشکل از پیجت بوده گلم

دوره ای چیزی دیدی درمورد اینستا ؟

ادمین داشتی برا پیجت 

الانم وسایل هاتو داری یا دور انداختی 

پیج داشتی؟؟پیج خیلی مهمه ها دختربعضیا کارشونم خوب نیست ولی پیج خوبی دارن کارشون میگیره

اها یه چیز دیگه ببخشید زیاد حرف زدم وقتتونم گرفتم واقعا🐛

من بابام پارچه فروشه میتونم ازش پارچه بگیرم کش مو اسکرانچی و از این بیگودی ساتن ها درست کنم به نظرتون خوبه ؟ با برند انحصاری خودم تولیدشون کنم و اینکه از این پک های ساتن پینترستی درست کنم به نظر خودم این هم ایده خوبیه نظر شما چیه؟

اها یه چیز دیگه ببخشید زیاد حرف زدم وقتتونم گرفتم واقعا🐛من بابام پارچه فروشه میتونم ازش پارچه بگیرم ...

میتونی خودت کراپ اینا هم بدوزی

یا میتونی برای بابات پیج بزنی 

تنها خرجی که می‌کنی برای تولید محتوا یا آموزش پیجته وگرنه اصلا خرجی نداره سرمایه ای نمیخواد 

مشکل از پیجت بوده گلمدوره ای چیزی دیدی درمورد اینستا ؟ادمین داشتی برا پیجت الانم وسایل هاتو داری یا ...

حقیقتش دوره ندیدم 

ادمین هم والا پیج انقدر کوچیک بود که ادمین نگرفتم اصلا 

وسایل ها رو هم یسری چیر ها رو دارم ولی بیشترشو دادم به یکی از دوستام که می‌خواست کار با رزین رو استارت بزنه 

اها یه چیز دیگه ببخشید زیاد حرف زدم وقتتونم گرفتم واقعا🐛من بابام پارچه فروشه میتونم ازش پارچه بگیرم ...

ساتن

کراپ

دامن چین چینی

اینا خیلی خوبن و طرفدارای زیادی دارن

تو ناپیک هات اندامتم دیدم خیلی خوبه برا تولید محتوا 

شهر کوچیکی هم نیستی که بگم نمیتونی پیج‌بزنی بخاطر اطرافیانت

اهل تهرانی همه چی دم دستته پر از کافه های خوب و ....

و مردمشم روشن فکره

میتونی خودت کراپ اینا هم بدوزییا میتونی برای بابات پیج بزنی تنها خرجی که می‌کنی برای تولید محتوا یا ...

دقیقا به نظر خودمم خیلی خوب میشه 🐛🐛راستی نظرتون راجع به اسم برند یا پیج چیه ؟ یه چیز مرتبط با پارچه 

یک دنیا ممنونم بابت وقتی که گذاشتین 🐛

حقیقتش دوره ندیدم ادمین هم والا پیج انقدر کوچیک بود که ادمین نگرفتم اصلا وسایل ها رو هم یسری چیر ها ...

اگه هر کاری کنی باید یک چیزایی درمورد اینستا بدونی

چون اگه آنلاین شاپ هم بزنی باز باید اینستا رو بلد باشی

اگه بری آرایشگاه هم کار کنی باز باید برای گسترش حرفه ات پیج بزنی

درکل بنظرم لازمه 

دقیقا به نظر خودمم خیلی خوب میشه 🐛🐛راستی نظرتون راجع به اسم برند یا پیج چیه ؟ یه چیز مرتبط با پارچ ...

میتونی یه اسم متفاوت پیدا کنی 

اسم خودتم خوبه اگه ترکیب کنی

این حرف چیه گلم خواهش میکنم وظیفه س