2777
2789
عنوان

طلا ✨️✨️

418 بازدید | 65 پست

سلام من ۱۵ سالمه و میخوام یه پس اندازی برا آیندم داشته باشم 

به نظرتون سرمایه گذاری رو چی رو شروع کنم که آینده دار باشه؟ به نظر خودم طلا خیلی خوبه 

بعد من چون خیلی ولخرج بودم الان دو سه میلیون بیشتر پول دستم نیست برا اینکه سرمایه به دست بیارم گفتم به بابام بگم ده تومن بده برا خرید برا مدرسه و کتاب کار و کیف و کفش برا مدرسه بعد کیفم نوعه نوعه واقعا کفش هم چند روز پیش یدونه خریدم بابام نمیدونه میگم اونو خریدم کتاب کار هم دست دوم میخرم 

لوازم تحریر هم جامدادی اینا دارم فقط مداد پاک کن تراش اتود و خودکار باید بخرم اونم با یک تومن میتونم بخرم  دفتر اینا هم دارم پس حدود نه تومن سرمایه دارم طلا الان گرمی چنده؟ و اینکه واقعا گمراهم که گردنبندی گوشواره ای چیزی بگیرم ؟ یا طلای آبشده؟ یا دلار ؟ واقعا نمیدونم لطفا کمکم کنین 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره خوبه.

اولویت سکه امامی. بعدش نیم و ربع.

و در نهایت اگر پولت کمه پارسیان از ۱۰۰ سوت داره تا یک گرم.

اینا بهتره برا سرمایه گذاری

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

آره خوبه.اولویت سکه امامی. بعدش نیم و ربع.و در نهایت اگر پولت کمه پارسیان از ۱۰۰ سوت داره تا یک گرم. ...

سکه امامی خیلییییی گرونههههه پول من الان یک دهم سکه امامیه😂😭اخه پارسیان میگن قلابیه ن بعدا کسی ازت نمیخرنشون

سکه امامی خیلییییی گرونههههه پول من الان یک دهم سکه امامیه😂😭اخه پارسیان میگن قلابیه ن بعدا کسی ازت ...

قلابی نیست. ببین تو شهر خودت چند تا مغازه هستن که تخصصی کار سکه انجام میدم. اونا رو پیدا کن و ازشون خرید کن. مطمئن باش وزن و عیارش درسته.

من خودم شاید ۳۰-۴۰ تا پارسیان خریدم. موقع فروش فقط یکیش از نظر وزن مشکل داشت. اونم هر چی فکر کردم یادم نبود از کجا خریدم

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

کار آنلاین یا حضوریخانواده تم میتونن کمک کنن وضعتون اوکیه؟

وضعمون خداروشکر خوبه 

ولی من میخوام پشتوانه برا ایندم داشته باشم سر همون میخوام از همین الان شروع کنم که یه کاری کنم وگرنه مثلا خانوادم هرچیزی که بخوام رو تهیه میکنن ولی من دوست دارم یه چیزی داشته باشم تو دستم که هیچوقت محتاج کسی نباشم مخصوصا تو آینده کار حضوری جایی به من ۱۵ ساله کار نمیدن 🥲کار آنلاین هم نمیدونم چه کاری رو شروع کنم که بگیره

وضعمون خداروشکر خوبه ولی من میخوام پشتوانه برا ایندم داشته باشم سر همون میخوام از همین الان شروع کنم ...

فقط یه نکته دیگه. حواستو جمع کن بعد ها پس انداز تو برا خرید جهیزیه یا کمک به شوهر از دست ندی.

در مورد پس انداز با هیشکی صحبت نکن. اینو از من به عنوان خواهر قبول کن.