2777
2789
عنوان

غذای میکس شده

128 بازدید | 10 پست

سلام،یه پسر ۲۳ ماهه دارم که تا الآن فقط غذای میکس شده خورده اما تو این فاصله هم بیش از ۱۰ بار امتحان کردم که غذای کمی آبدار و کاملا نرم و پخته شده رو با پشت قاشق له کنم،جوری که فقط کمی برنج و گوشتش مشخص باشه،اما هر بار که دادم با همون قاشق اول عق زده و استفراغ کرده و دیگه نخورده😫😫فقط تو‌حالتی می خوره که با بلندر کامل میکس شده باشه،آخرین بارشم همین ۱ ساعت پیش بود که برای بار چندم خواستم تست کنمو هر چی از صب خورده بود….😓😓دیگه دارم دیوونه می شم،هر کیم می بینه غذای میکس شده می دم،کلی ازم انتقاد می کنه که تو امتحان نکردی وگرنه حتما می خوره،نمی دونم چه جوری عادتش بدم از دندوناش برای جویدن استفاده کنه و عق نزنه و بخوره😫😫😓😓😓کمکم کنییییییید😫😫😫😫

۲۳ ماهه دیره خب

باید قبل از این می دادی

یکی از اقوام منم این کار رو کرد و خیلی سختش شد تا تونست غذا بده به بچه.... بعد از اون دیگه هیچکدوم این کار رو نکردیم 

اتفاقا اینو چند وقت پیش به یکی از کاربرا گفتم، بهم پرید 😁 

اون بچه اش یک سالش بود.... گفتم عادتش نده به میکس شده که بهش برخورد....

نمیدونم اون فامیلم چیکار کرد

بس که تاکید میکرد این کار رو نکنین ، دیگه نشد بپرسم خودش برای حل این مشکل چیکار کرده

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😁🥲

چکار داری بچه رو اذیتش نکن بذار یه چند ماه دیگه شروع کن

غذای درشت چیزی نیست که اگر زود شروع نکنی یهویی بچه تا ۳۰ سالگی غذای میکس شده بخوره که (:

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

من رو اولی اینطوری بودم 

تا ۲۰ ماهگی میکس میکردم رفتم شهرستان جراحی داشتم انجام دادم اومدم دیدم پسرم نشسته سر سفره پلو و قورمه سبزی میخوره با مامانم😂😂شما هم خودت بدعادتش کردی از اول باید اجازه میدادی خودش برداری بخوره بجوه امتحان کنه خلاصه 

الان رو دومی دیگه ۱۹ ماهشه همه چیزو با ما میخوره سر سفره

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

😁🥲چکار داری بچه رو اذیتش نکن بذار یه چند ماه دیگه شروع کنغذای درشت چیزی نیست که اگر زود شروع نکنی ...

یه اصلاحیه داره البته

الان که دیگه دیر شده باید بذاری یکم دیگه فهمش اضافه بشه

به نظر من تقصیر خودته چون از اول بهش همینجوری دادی بهش بگو میخواد بخوره میخواد نخوره گشنه ش بشه خودش ...

نه از همون ۸ ماهگی شروع کردم که غذای میکس نشده بدم اما هر بار همونطور که گفتم هر سری عق زد و بالا آورد،به خدا خیلی وقته امتحان کردم و تو این دو سال هم بارها امتحان کردم وهر بارم دیدم اینجوری می کنه مجبور شدم دوباره میکسش کنم

۲۳ ماهه دیره خبباید قبل از این می دادییکی از اقوام منم این کار رو کرد و خیلی سختش شد تا تونست غذا بد ...

بارها امتحان کردم نخورد،نه اواخر بلکه از ۸ ماهگی،برنج جلوش می زارم دونه دونه می خوره با دست اما غذا با قاشق حالت معمولی اصصصصلا

یه اصلاحیه داره البتهالان که دیگه دیر شده باید بذاری یکم دیگه فهمش اضافه بشه

ظاهرا باید ولش کنم،یه بارم یکی می گف بچه ای که غذای معمای نخورد،دیگه تا ۳ سالگی وضعش همینه😭😭😭😭

ظاهرا باید ولش کنم،یه بارم یکی می گف بچه ای که غذای معمای نخورد،دیگه تا ۳ سالگی وضعش همینه😭😭😭😭

دیگه باید بذاری تا یه وقتی که دعوا کردن رو بفهمه بعدش دعواش کنی چون عادی نمیخوره (:

سلام عزیزم خواستم تجربمو بهت بگم

من بچم از شش ماهگی که شروع کردم به فرنی خیییییییلی رقیق دادن با همون یه ذره فرنی که نوک قاشق بود اوق میزد و بالا میاورد من اوایل اصلا نمیفهمیدم چی میشه که اینجوری میکنه یه چند ماه کلا بیخیال شدم بعد حدود ۹ ماهگی شروع کردم دوباره فرنی و لعاب برنج و سوپ خیییلی آبکی و اینا درست کردم دیدم نه مثل اینکه هرچی میخوره همینجوری اوق میزنه و بالا میاره زدم تو نت دیدم نوشته بچه‌هایی که اینجورین مشکل بیش‌حسی یه همچین چیزایی دارن باید انقدررر بهشون غذا بدی و مدام بافت غذا رو درشت‌تر کنی تا یاد بگیرن از اون به بعد من مدام روزی سه وعده بهش غذای میکس میدادم و همیشه همینجوری بالا میاورد ولی من بازم این کارو ادامه دادم تا حدود دو سه ماه بعد دیگه غذای میکس رو میخورد و بالا نمیاورد بعدش کم کم مثلا سیب‌زمینی کاملا پخته شده و له شده یه کوچولو بهش میدادم که البته بالا میاورد ولی من بازم بهش میدادم تا به بافتش عادت کنه من خیییییییییییییلی زحمت کشیدم خیلی زجر کشیدم خیلی وقتا عصبانی و ناامید شدم ولی بالاخره بچم به غذا خوردن عادت کرد و الان غذای سفره رو بدون مشکل میخوره الان دو سالشه حبوبات کامل پخته شده رو میدم بهش قشنگ میجوه و قورت میده

راستی سیب‌زمینی سرخ کرده و بیسکوییت و نون هم خیلی کمک میکنه که عادت کنن به خوردن غذای غیر میکس اینارو بده دستش اوایل اصلا شاید سمت دهنش نبره ولی کم کم امتحان میکنه

باید خیلی صبوری کنی اینارو گفتم که بدونی این مشکل راه‌حل داره و با تمرین و تکرار انشالله زود اوکی میشه

البته الان بچه‌ شما ۲۳ ماهشه و فهمیده‌تره احتمالا زودتر خودشو وفق بده فقط سعی کن تداوم داشته باشی و خسته نشی هرروز باید باهاش تمرین کنی بهش گاهی اوقات پفک بده چند تا دونه یا پفیلای بدون پوست توی سوپرمارکت‌ها هست بده بهش به بهونه اونا شاید جویدنش تقویت بشه