سلام عزیزم خواستم تجربمو بهت بگم
من بچم از شش ماهگی که شروع کردم به فرنی خیییییییلی رقیق دادن با همون یه ذره فرنی که نوک قاشق بود اوق میزد و بالا میاورد من اوایل اصلا نمیفهمیدم چی میشه که اینجوری میکنه یه چند ماه کلا بیخیال شدم بعد حدود ۹ ماهگی شروع کردم دوباره فرنی و لعاب برنج و سوپ خیییلی آبکی و اینا درست کردم دیدم نه مثل اینکه هرچی میخوره همینجوری اوق میزنه و بالا میاره زدم تو نت دیدم نوشته بچههایی که اینجورین مشکل بیشحسی یه همچین چیزایی دارن باید انقدررر بهشون غذا بدی و مدام بافت غذا رو درشتتر کنی تا یاد بگیرن از اون به بعد من مدام روزی سه وعده بهش غذای میکس میدادم و همیشه همینجوری بالا میاورد ولی من بازم این کارو ادامه دادم تا حدود دو سه ماه بعد دیگه غذای میکس رو میخورد و بالا نمیاورد بعدش کم کم مثلا سیبزمینی کاملا پخته شده و له شده یه کوچولو بهش میدادم که البته بالا میاورد ولی من بازم بهش میدادم تا به بافتش عادت کنه من خیییییییییییییلی زحمت کشیدم خیلی زجر کشیدم خیلی وقتا عصبانی و ناامید شدم ولی بالاخره بچم به غذا خوردن عادت کرد و الان غذای سفره رو بدون مشکل میخوره الان دو سالشه حبوبات کامل پخته شده رو میدم بهش قشنگ میجوه و قورت میده
راستی سیبزمینی سرخ کرده و بیسکوییت و نون هم خیلی کمک میکنه که عادت کنن به خوردن غذای غیر میکس اینارو بده دستش اوایل اصلا شاید سمت دهنش نبره ولی کم کم امتحان میکنه
باید خیلی صبوری کنی اینارو گفتم که بدونی این مشکل راهحل داره و با تمرین و تکرار انشالله زود اوکی میشه
البته الان بچه شما ۲۳ ماهشه و فهمیدهتره احتمالا زودتر خودشو وفق بده فقط سعی کن تداوم داشته باشی و خسته نشی هرروز باید باهاش تمرین کنی بهش گاهی اوقات پفک بده چند تا دونه یا پفیلای بدون پوست توی سوپرمارکتها هست بده بهش به بهونه اونا شاید جویدنش تقویت بشه