2777
2789
عنوان

بارداری بی موقع

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 74 پست
درضمن من به شرایط انعقاد نطفه معتقدم پسرم با وضو و کلی مراقبت باردارشدم ولی اینو اصلا نمیدونم تو چه ...

شما که  به این چیزها به قول خودتان اعتقاد دادین اونوقت به سقط فکر میکنین عجیبه واقعا

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
درضمن من به شرایط انعقاد نطفه معتقدم پسرم با وضو و کلی مراقبت باردارشدم ولی اینو اصلا نمیدونم تو چه ...

اینقدر متعقدی و ناشکری میکنی؟ وات د فاز؟؟؟؟

خدایا خودت مواظبش باش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداروشکر کن عزیزم ناشکری نکن ..من شخصا الان دوس داشتم جای تو باشم ولی خدا نصیبم نکرده

عزیزم من بعد از 7 سال دیشب فهمیدم باردارم. اصلا امیدت رو از دست نده . یه جوری خدا بهت هدیه میده همه صبوری هات جبران بشه .. انشالله به زودی خبر بارداری رو بزاری

عزیز به نظرم نطفه که خدا در ارتباط زناشوی میبنده نطفه کامل و سالمی هست در کار خدا جون و چرا اوردن بزرگترین گناه 

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    

حالا درسته رعایت یه سری مسائل برای بارداری خوبه ولی هیچ جا نگفته اگه رعایت نکردین بچه الزاما بد میشه 

چه بسا بچه های مردان وزنان بزرگ و خوب ادم های بدی شدن و بلعکس

شما که به این چیزا معتقدی باید بدونی الان داری کفر نعمت میکنی و خدا قهرش میگیره 

این حرف که خداکنه سقط شه خیلی بده چطور یه مادر مرگ بچشو میخواد اون از خون و کوشت توا 

اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند.....                                                                 من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶

چجوری ناخواسته باردار میشید ماشاا...،ما خواستم نمیشیم،چ برسه به ناخواسته😢😢😢😢😢😢😢😢

من هر روز وقتی چشامو باز میکنمو پسرمو میبینم.میگم خدایا شکرت بابت این سوپرایز قشنگت.خدایا دامن همه ی منتظرارو با این سوپرایزت سبز کن.میشه واسه سلامتی پسرم صلوات بفرستید💚💙💛🧡❤💜
به وضو قبل اقدام اعتقاد داری..ولی به قتل عمد اعتقاد نداری؟عجب😁

😁

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
عزیزم من بعد از 7 سال دیشب فهمیدم باردارم. اصلا امیدت رو از دست نده . یه جوری خدا بهت هدیه میده همه ...

ای جاان الهی شکر ک بارداری ..میتونم بپرسم مشکلت چی بوده 

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین