2777
2789
عنوان

بمن میگن ترشیده

328 بازدید | 15 پست

دختری هستم توهمین ماه میرم تو۲۳ سال ۱ سال نامزد بودم شکست خوردم دیگ دلمرده شدم و احساسم مرده. همه بهم میگن دخترخیلی خوشگلی هستی دیگ میلی ب ازدواج ندارم و همه ب خصوص عمم سرکوفتم میزنن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مخاشون ترشیده و گندیده ولشون کن

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|

چوب تا ما تحت عمه ات

زیر سی سال تو تاپیکهای من شرکت نکنه و نظر نده لطفا ممنونم❤️🤗مردای غیر منطقی و مزه پرون هم همینطور سپاس🙏تا حالا شده ی چیزی را انقدر دوست داشته باشین ک دلتون بخاد قورتش بدین بره تو قلبتون توتک تک سلول هاتون؟من این حسو ب قرآن پیدا کردم دقیقا از دی ماه ک تصمیم گرفتم بپذیرم خدایی وجود نداره و بزارم کنار درونم ریشه دواند💕

منم تو نامزدی شکست خوردم و۲۸ سالگی شوهر کردم،تا خدا رو داری غم نداری غصه الکی نخور. شاد باش دلمرده نباش.  هرکی رو از دست بدی بی شک بهترشو قراره به دست بیاری. به خدا امید داشته باش

برای حال خوب منم دعا کنید😊🙏

این افکار واسه زمانی بود ک دختر محدود بود و همین ک ب بلوغ میرسید عروسش میکردن بره خونه شوهر بچه بیاره و کنیزی کنه.... الان خداروشکر ازدواج ی گوشه ای از زندگیه و اونقدر بانوان موفق و فعالن ک موقعیت پیش اومد ازدواج میکنن نیومدم ب زندگیشون ادامه میدن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

دوست عزیز

مدتی کلا به ازدواج، دوستی، و ارتباط با جنس مخالف فکر نکنید و روی عزت نفس و اعتماد به نفس خودتون کار کنید. انرژی شما توسط ارتباطات سمی خورده و تلف شده.

می تونید برای مدتی محدود در یه باشگاه یا گروههایی که در این زمینه کار می کنند عضو بشید.

شما هنوز ابتدای راه هستید. به خودتان افتخار کنید

تنها کسی که می تونه به شما کمک کنه خودتان هستید.

و می تونید برای ایجاد انگیزه، از یه دوست صمیمی یا یه مشاور دلسوز کمک بگیرید.

نقش دیگران در زندگی، فقط تصاویری است که از پنجره قطار زندگی به آنها نگاه می کنید.

می آیند و می روند.

با احترام

خیلی حالم بده اصلا باکوچکترین حرف نفسم تنگ میاد

محل نده وقتی برسی ب موفقیت های زیاد نپبت اوناست ک شمارو مثال بزنن و میشی بچه مردم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم