2777
2789
عنوان

سکسکه جنین

147 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من توی هفته ۳۳ بارداری ام دوسه روزه هر روز توی شکمم احساس نبض محکم میکنم یه حرکت نبض مانند منظم تو نت خوندم نوشته بود سکسکه ...اینکه هرروز تقریبا ۲۰ دقیقه سکسکه میکنه عادیه توی این موقع بارداری ؟؟؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای خداااا،یاد بارداری خودم افتادم،بچه منم اینطوری بود

یه جا نوشته بود برای اینکه جنین از مایعی که تو کیسه آب هست میخوره و سکسکه میکنه،البته نمیدونم چقدر درست یا غلط باشه،ولی در کل مشکلی نیست

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....

منم هفته ۳۲ هستم 

اینکه هرروز صبح منو لگد بارون میکنه طبیعیه؟🤣🤣صبح شمردم ۱۲ تا لگد زد با قدرت تمام 🤕

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

ببخشید هیچ اطلاعاتی ندارم ولی نازی تصور اینکه جنین به این کوچولویی سکسکه کنه خیلی گوگولیه😍💞

ایشالا به سلامت پا به دنیا بذاره و باعث افتخار بشه کوچولوتون

من اون دختره هستم که کلی مطالعه کرده و سعی می‌کنه طرز فکر های نادرست و زنگ زده رو نقض کنه❤️

منم هفته ۳۲ هستم اینکه هرروز صبح منو لگد بارون میکنه طبیعیه؟🤣🤣صبح شمردم ۱۲ تا لگد زد با قدرت تمام ...

منم عاشق وقتایی ام که قشنگ لگد میزنه ..وقتی کم تحرک میشه مثل دیروز اعصابم خورد میشه