2777
2789
عنوان

دخترم میره دوازدهم

161 بازدید | 13 پست

میخوابم کلاس انلاین ثبت نام کنیم برای فیزیک بین براتی و یحیوی و قضاتی مونده به نظرتون کدوم بهتره ؟

و اگه میشه بگید با هر کدوم چند درصد زدید؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام ی کار خوب. میگم انجام بدین

همه ی استادا، ی تدریس شونو تو آپارات یا پیج شون گذاشتن 

دخترت گوششون بده 

ببینه با لحن و تدریس کدوم کنار میاد... 

بعد بگیرید

حالا تجربه ی من :

براتی تازه نفسه و میگن سوالای سخت و بخ روزی زیاد کار نمیکنه.. 

قضاتی سوالای خوبی کار میکنه اما بد دهن هست و یادمه اولین‌بار ها عصبی میشدم گوش میدادم بهش، حتی سخت می‌فهمیدم، ولی بعدش عادتم شد  اما ممکنه بعضیا کنار نیان

درکل معلم خوبیه. 

یحیوی میگن سوالای کمتری کار میکنه و تست کمتر میزنه 

تو پیج های اینستا هم اینارو مقایسه زیاد کردن ،می تونید گوش بدید تصمیم بگیرید 

سلام من رشتم تجربی نیست ولی لطفا به فکر درسای عمومی خیلی باشه دیگه جوری نیست شب امتحانی نمره بالا بگیره من خودم تراز کنکورم شده ۱۱ هزار و اگه نهایی نبود دانشگاه تهران میرفتم ولی صد حیف که نهایی همچیو خراب کرد و رتبم به دانشگاه های شمال و مشهد میخوره 

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم 👀💕، ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش :) 🦋☄ 

سلام ی کار خوب. میگم انجام بدینهمه ی استادا، ی تدریس شونو تو آپارات یا پیج شون گذاشتن دخترت گوششون ب ...

سلام ممنون لطف کردید فیلم تدریس از براتی و یحیوی دیده ولی قضاتی هنوز نه 

براتی رو بیشتر نسبت به یحوی تدریس اش رو تونست متوجه بشه ولی میگن تست هایی که میزنه اسونه  

سلام من رشتم تجربی نیست ولی لطفا به فکر درسای عمومی خیلی باشه دیگه جوری نیست شب امتحانی نمره بالا بگ ...

دختر منم رشته اش تجربی نیست ریاضی هس بله میدونم به فکر اونم هستیم ممنون از لطف تون