2777
2789

دو سالشه از دیروز صبح همش بالا میاورد دکترش که نیست بردم درمانگاه آمپول زدن حالت تهوش قطع شده ولی از دیشب تا صبح همش تب میکرد قطره  استا دادم چقدر طول میکشه 

واسه بچه شما دکتر چی داده

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غذای نذری نخورده؟

آره شب قبلش دوسه قاشق خورد

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

باید علت تبش مشخص بشه سرفه و خلط نداره؟؟ راحت نفس میکشه؟؟دست به گوشش نمیزنه؟؟

نه هیچکدوم رو نداره 

دکتر دیروز پرسید تب نکرده گفتم نه 

ولی دیشب تب کرد تا صبح پاشویه کردم

تب بر معمولا یکساعت طول میکشه اثر کنه من وقتی بچم تهوع و تب داره از شیاف استفاده میکنم

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           
آره شب قبلش دوسه قاشق خورد

شایدغذازیادمونده بیرون بچه هامعدشون ضعیفتره زودواکنش نشون میده احتمالا ازونه بهش دوغ بده توش پونه رو ریزه ریز کن بریز بده بخوره هرچی تومعدشه بشوره ببره پودر پدی لاکت بده ماست پروبیوتیک بده همه ی ایناخوبن براش

شایدغذازیادمونده بیرون بچه هامعدشون ضعیفتره زودواکنش نشون میده احتمالا ازونه بهش دوغ بده توش پونه رو ...

باشه عزیزم مرسی 

اشتها هم اصلا نداره هیچی نمیخوره کته واسش درست کردم لب نزد شیر خشکش رو هم اصلا نمیخوره

نه هیچکدوم رو نداره دکتر دیروز پرسید تب نکرده گفتم نه ولی دیشب تب کرد تا صبح پاشویه کردم

ببین اگر تبش بیشتر از سه روز طول بکشه ،بی حال باشه ،غذا نتونه بخوره باید ببریش بیمارستان 

فعلا بهش استامینوفن و ایبوپروفن هر ۶ ساعت بده 

پودر ors هم بهش بده 

مایعات و شیر هم زیاد بده

باشه عزیزم مرسی اشتها هم اصلا نداره هیچی نمیخوره کته واسش درست کردم لب نزد شیر خشکش رو هم اصلا نمیخو ...

مایعات زیادبهش بده اگه اسهال نداره کته نده بدترسفت میکنه شکمشوهرچی که هست میمونه تومعده ش دوباره تب میکنه پودرکیدی لاکت یاپدی لاکت هرکدوم به سنش میخوره بده معده ش آروم میشه بهش تندتندمایعات بده آبمیوه هم اگه دادی خودت اب میوه بگیریا رانی بگیر ازبیرون بگیری بدترمیشه فعلاابمیوه های دستی بیرون روبهش نده

2790
2778
2791
2779
2792