2821
2789
عنوان

تهنت زدن

155 بازدید | 15 پست

سلام دوستان  اگه یه نفر بهتون تهمت بزنه و شما با گوشای خودتون بشنوید ولی جوابشو ندید یا صلاح ندونید که  جواب بدید 

چون اعتقاد دارید خدا جوابشون میده و حسابرسه 

کار اشتباهییه؟

من اون لحظه شوک بودم و ناراحت و واقعا دلم شکست و زبونم از اینهمه دروغ بند اومده بود 

ولی اون نفهمید که من شنیدم یا نه پشت در یهویی شنیدم 

ب نظرتون جواب تهمت چی میشه؟ کسی رو دیدید که جواب تهمت زدنشو و تاوانشو پس داده باشه؟

من خیلی منتظرم...

خدایا شکرت🙏💕 خدایادخترم سلامت و عاقبت بخیر بشه🤲 آمین🙏

منم قبلا مثل شما بودم و اگه کسی بهم توهین می‌کرد سکوت میکردم تا خدا جوابشو بده... درحالی که کار درست اینه از خودت دفاع کنی( قاطعانه و مودبانه )

چون اگه نکنی به روحیات خود صدمه میزنی و یه جورایی زیر بار ظلم رفتی حضرت علی هم میگه همیشه و هرجایی از حقتون دفاع کنید 

اگه طرف قانع نشد ک دیگه بیخیالش... 

_

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم قبلا مثل شما بودم و اگه کسی بهم توهین می‌کرد سکوت میکردم تا خدا جوابشو بده... درحالی که کار درست ...

اخه من یکم سیاست به خرج دادم ادم با سیاستی هم هستم 

تمام موقعیت رو میسنجم اگر اون لحظه سلیطه گری میکردم هیچکس باورش نمیشد این خانون دروغ میگه ولی با سکوت من 

نظر همه راجب اون خانوم تغییر کرد حتی فهمیدم که دیگ هیچکس باهاش حتی بیرون هم نمیره چون اون شد حسود و دروغگو ولی من هنوز منتظرم تاوان حرفی ک به دروغ بزنه رو بده چون گفت همه کاره!!!!خیلی واژه ی سنگینیه خیلی

اخه من یکم سیاست به خرج دادم ادم با سیاستی هم هستم تمام موقعیت رو میسنجم اگر اون لحظه سلیطه گری میکر ...

آره واقعا خیلی بده با زخم زبون دل کسی رو اینجوری بشکنی، کارت درست بود ولی تذکری هم میدادی بد نبود 

_

منم قبلا مثل شما بودم و اگه کسی بهم توهین می‌کرد سکوت میکردم تا خدا جوابشو بده... درحالی که کار درست ...

نه شدیدن از حقم دفاع میکنم هیچوقت کسی نتونسته حقم رو بخوره  هیچوقت به یاد ندارم 

ولی ادمی هستم که با سیاست کارم رو جلو میبرم و درونگارم حتی صدامم جلو نامحرم تا حالا بالا نبردم ولی این خانوم جلوی هر مردی سلیطه و هواااار میکشه 

چیزی که تو خون من نیست همینه اصلا هیاهو و دادو هوار و تو کتم نمیره ولی از حقم دفاع میکنم 

توهین و بی ادبی و تیکه که شنیدم گاهی ترجیح دادم جواب بدم گاهس سکوت 

آره واقعا خیلی بده با زخم زبون دل کسی رو اینجوری بشکنی، کارت درست بود ولی تذکری هم میدادی بد نبود

تذکر دادم ینی چند بار بهش بی محلی کردم و نفهمید ک دلیل بی محلیم چیه اخع پیش خودش میگفت ایا شنیدم یا نشنیدم و از کار خودش پشیمون شدا بود 

فعلا که اون خراب شد با اینکارش اگر من یهو میپریدم و داد و هوار میکردم جلوی همه من میشدم ادم بده و اینو بگم که این خانم ادمی نبود ک من بپره ییکی  از همسایه ها توپشو پرکرده بود و میخاست مارو به جون هم بندازه و دعوا راه بندازه ولی من از سکوتم اصلا پشیمون نیستم چون اون همسایه ارزو به دل موند 

تذکر دادم ینی چند بار بهش بی محلی کردم و نفهمید ک دلیل بی محلیم چیه اخع پیش خودش میگفت ایا شنیدم یا ...

آره میشناسم همچین آدمایی رو، منم منظورم این نبود مثل خودش مقابله به مثل کنی مثلا میگفتی حداقل از خدا بترس تهمت نزن و... 

البته کسی ک من دیدم تو مجازی اینطور بود به دیگران فحش میداد ک اونام فحشش بدن بعد چتای خودشو حذف می‌کرد پیامای اون بنده خداهارو میزاشت تو کانال ک بی آبرو شون کنه 

به من کلی فحش داد ولی جوابشو ندادم 😂

_

افرین دقیقا

نه گاهی سکوت هم خوبه من تجربه کردم که میگم البته بستگی داره چه وقت باشه گاهی وقتا ادما میخان صداتو دربیارن یا اشکتو ببینن یا تو رو بندازن به جون کسی که خودشون باهاش دشمنی دارن 

من چون زن دانا و با سیاستی هستم و و زیرک زود میفهمم که اینا از کجا نشعت میگیره اینم بگم که فکر نکنید بی دفاع و بی زبونم.

فقط چون فهمیدم زن همسایه به من حسادت شدید داره و از این دختر بس زاره 

و فهمیدم که این زن همسایه میخاست دشمنی خودشو با دختره با دعواکردن من و انداختن این دختر به جون من خالی کنه سکوت کردم البته شوکه هم بودم

آره میشناسم همچین آدمایی رو، منم منظورم این نبود مثل خودش مقابله به مثل کنی مثلا میگفتی حداقل از خدا ...

اخه میگن حرفو بنداز زمین صاحبش میاد برش میداره 

اون اسم نیورد ولی من فهمیدم منظورش منم و اگر حتی بر میگشتم میگفتم ازخدا بترس تهمت نزن یعنی حرفشو قبول کردم و به خودم گرفتم پس ۵۰ درصد همه باور میکردن 

ولی من یه گوشم در شد یه گوشم دروازه دیگ نمیدونم کارم درست بود یا نه

نه، اشتباهی نیست. بعضی وقتا سکوت از جواب دادن خیلی بهتره. جواب دادن به تهمت می‌تونه فقط اوضاع رو بدتر کنه. به قول خودت خدا حسابرسه. بزار خودشون درگیر عواقب کارشون بشن. جواب تهمت هم همیشه به نفع آدم نیست.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

2824
2823
2791
2779
2792