ما همدیگرو دورادور میشناسیم یه جورایی یه رقابت ریز باهاش دارم تو دلم ، برا همین زیر نظر گرفته بودمش ولی چیزی که منو به خودش خیلی جذب کرد اعتماد بنفس فوق العاده بالاش بود کاش منم این اعتماد بنفس رو داشتم زیبایی خاصی نداره و چهره معمولی خیلی معمولی داره اتفاقا دماغش بزرگه و عمل لازمه خیلی لاغره زیر چشاش گود شده بخاطر کم خونی و موهاش خیلی خیلی کم پشت بود در کل من واقعا ازش زیباترم اما از چشماش اعتماد بنفس و خود باوری موج میزد طریقه نشستنش صاف سرشو بالا میگرفت و مدل نگاه کردنش به آدمها نشون از اعتماد بنفس فوق العاده اش داشت روسریش از سرش سر میخورد چنان با ناز و دیر میکشید بالا انگار چقد مو داره ..... حالا من خرمن گیسو دارم فک میکنم موهام کمه همش مینالم اگه موهای اونو من داشتم حتما یه گره محکم میزدم کسی نبینه از خواب پا میشم تا دوساعت میگم پف دارم بیرون نرم ولی این زن خیلی با قیافش شخصیت خودش حال میکرد و به خودش افتخار میکرد حتی یه جورایی حس فخر فروشی هم تو نگاهش بعضی لحظه ها پیدا بود میشه بگین اینا چیکار میکنن اینجوری ان؟؟ من صد هیچ عقبم البته اینم بگم من ظاهر مغرورانه ای دارم که اینو به عنوان یه سپر دفاعی عادت کردم بهش که کمبود اعتماد بنفسمو پنهان کنم پشتش ولی این زنه اعتماد بنفس داشت غرور نداشت خیلی
من خیلی دوس دارم از اون زن بهتر و برتر باشم اما نمیدونم چرا در مقابلش احساس ضعف میکنم
شاید ایشونم پیش شما و دیگران حفظ ظاهر میکنه
سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.
نمیدونم بخدا ولی اعتماد بنفسش هر چی بود از من بیشتر بود چرا پیش شوهرم نگم ؟؟ ما درباره زنش راحت صحبت ...
اینجوری خودتونو از چشمش میندازین
سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.
من نمی دونم شما عمل کردی یا نه حالا من موهام خوبم چهرمم خوبه اما خب ببنیم بزرگه به نسبت صورتم عمل نکردم شاید به روزی انجام بدم اما الان دوسش،دارم حتی با اینکه ۱۸ سال پیش ازدواج کردم بعد دو تا بچه بالاخره پویت خیلی شادابی آدم نداره بوتاکسم نمی کنم نه اینکه عالی باشم خودم رو دوست دارم همینی که هستم و یه نکته به هیچ عنوان به آدمایی که عمل کردن زیبا شدن حسادت نمی کنم یا غبطه حتی اگ ز فقط عمل بینی کرده باسه یا فیلر لب ، فیبرز ابرو و ... هیچی چون می دونم بالاخرهچهره طبیعیش نیست حالا یکی واقعا طبیعی زیبا باشه شاید ته دلم یه حس حسادت جوونه بزنه اما در مورد عملی ها اصلا و ابدا شابد ایشونم مثل من باشه
من نمی دونم شما عمل کردی یا نه حالا من موهام خوبم چهرمم خوبه اما خب ببنیم بزرگه به نسبت صورتم عمل ن ...
نه منم هیچ عملی نکردم ولی اهل آرایشم احتمالا مثل شماست و مثل شما فکر میکنه میدونی مدل نگاه کردنش به من جوریه که منو زیبا نمیبینه و خودش رو از من سرتر میبینه و یه حس تحقیر به من انتقال میده یعنی من از نگاهشان حس رو میگیرم که زشتم حتی پشت سرم شنیدم که گفته بود دختره خوشگل نیست با اینکه من واقعا از اون زیباترم اینو دیگه همه گفتن
فکر میکنم چون فرزند کوچیک خانواده بوده همه بهش توجه میکردن و دوسش داشتن وگرنه شوهرش بهش خیانت کرد و ...
یعنی شوهر شما قبلا بهش خیانت کرده؟
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
نمیدونم فعلا که اعتماد کردم و چندین ساله دارم زندکی میکنم و کوچکترین خیانتی به من نکرده و خیلی هم دوسم داره و واقعا زندگیمو دوست دارم بارها امتحانش کردم میگه با تو همه چیزم تکمیله دنبال کسی نیستم کمبود ندارم
نمیدونم فعلا که اعتماد کردم و چندین ساله دارم زندکی میکنم و کوچکترین خیانتی به من نکرده و خیلی هم دو ...
ایشالا که خیره