2789
عنوان

شکست ندیدی گلم

163 بازدید | 13 پست

@burger‍ 

شکست و حس پوچی نمیدونی چیه ک واسه این حالت بده

از بچگی عاشق با یکی دوس شدم عاشقش شدم

قبل دانشگاه کات کردم و رشتم و با توجه ب موقعیت شغلی بالا انتخاب کردم رفتم ازاد

ترم سوم برگشتم ب همون اکسم

ازدواج کردیم نذاشت سرکار برم

محدودم کرد

بچه اوردیم دوتا خیانت کرد

ب حرف دوسم داره

اما اتفاقایی افتاد ک دوس ندارم بیانش کنم

تازه چند ماه بود خبری از خیانت نبود ورشکست شدیم

از محل زندگی و کارو خانواده و اطرافیان اواره

نزدیک دو ساله جایی زندگی میکنم ک از بچگی بیزار بودم ازش

ویلا ساختیم خراب کردن هفته بعدش ماشینم اتیش گرفت

طلاهامو از خونم دزدیدن

باز خیلی سانسور کردم

دلم نمیخواد ی سری چیزارو یاداوری کنم

الان کار نیست درامد نیست 

کسی نیست

اگه فیلم چوکور نسخه زیرنویس رو ندیدی ،با من از فیلم حرف نزن🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! پروف خودمم شات نگیرید ممنون. 🖤اخرش میفروشی ستارتو واسه نور شمع 🖤 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

شکست واسه هر کس تو یه چیز خلاصه میشه

همونطور که خوشبختی واسه هر کس (  مثلاً پول ازدواج شغل بچه دار شدن و..) تو یه چیز خلاصه میشه 

قرار نیست که تعریف همه یکی باشه

عـرب مـلک غـزه کجـا ؟! من کجـا !! فلسطیـن کجـا ؟! عشق به میـهن کجـا !! هـزاران چو لبنان و آن و ایـن ، فـدای یکی خشت ایـران زمـین🪷 نــور بر تاریـکی پیــروز است✌🏻🌞 اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر میکنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم . مذهبیون افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپ نزنید . کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀 آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چند وقت کات بودین؟

چند ماه

ترم اول دانشگاه کات کردیم ترم ۳ اشتی

اگه فیلم چوکور نسخه زیرنویس رو ندیدی ،با من از فیلم حرف نزن🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! پروف خودمم شات نگیرید ممنون. 🖤اخرش میفروشی ستارتو واسه نور شمع 🖤 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

شکست واسه هر کس تو یه چیز خلاصه میشههمونطور که خوشبختی واسه هر کس ( مثلاً پول ازدواج شغل بچه دار شد ...

تعریف اونم ی همچین چیزی بود ولی یک هشتم این

اون برگشت یا شما؟ سریع ازدواج کردین؟ چند سالتون بود؟ ببخشید

۲۰

من چون کاتم از طرف من بود

اره حدودا دوماه بعد

تعریف اونم ی همچین چیزی بود ولی یک هشتم این

خب دیگه ما همه باهم فرق میکنیم زندگی هامون با هم فرق می‌کنه شرایطمون فرق میکنه الان دغدغه من اینه که قراره چیکار کنم دودلم که مدارکمو بفرستم یا نه

دغدغه یکی اینه که فردا ناهار چی بزارم 

عـرب مـلک غـزه کجـا ؟! من کجـا !! فلسطیـن کجـا ؟! عشق به میـهن کجـا !! هـزاران چو لبنان و آن و ایـن ، فـدای یکی خشت ایـران زمـین🪷 نــور بر تاریـکی پیــروز است✌🏻🌞 اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر میکنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم . مذهبیون افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپ نزنید . کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀 آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

خب دیگه ما همه باهم فرق میکنیم زندگی هامون با هم فرق می‌کنه شرایطمون فرق میکنه الان دغدغه من اینه که ...

منم این دغدغه رو داشتم

قرار بود برم هلند درس بخونم ترم دو این تصمیمو گرفتم داییم استاد دانشگاهه اونجا

گفت کاراتو اوکی میکنم بیا مامانم‌اصرار ک برو پولمو اماده کردم اما اشتی کردم و نرفتم

اینا شکسته

عشقم منم تو زندگیم خیلی مشکلات دیگه ایم داشتم و دارم 

ولی الان درگیر اینم که چرا یه شغل و درآمد درست حسابی ندارم

به خاطر همین این تاپیکو زدم

من عاااشق زمستونم❤️هیچوقت فکر نمیکردم بارداری سختی داشته باشم...هروقت یه بارداری میدیدم که تو بارداریش به مشکل خورده اصلا فکرشم نمیکردم که ممکنه همه اینا واسه منم پیش بیاد...(اینم اینجا نوشتم چون امشب ۱۴ اسفند خیلی دلم گرفته)***الان بچم دو ماهو نیمشه:) ۳۷ هفته و ۳ روز دکترم ختم بارداری زد،بچم iugr بود با وزن ۲۲۰۰ به دنیا اومد...زردیش شد ۲۰...بیمارستان بستری شد،شیر خیلی کم میخورید و...خیلی سخت بود خیلی...

عشقم منم تو زندگیم خیلی مشکلات دیگه ایم داشتم و دارم ولی الان درگیر اینم که چرا یه شغل و درآمد درست ...

❤️

مثلا الان همینی که تو گفتی اکسم برگشت و ازدواج کردیم واسه من یه حسرته

چون من دیگه برنگشت و آخرین باری که زنگش زدم باهاش حرف بزنم انقدررر باهام بد حرف زد و گفت دیگه بهم زنگ نزن و فلان که تا یه هفته تو شوک بودم…

من عاااشق زمستونم❤️هیچوقت فکر نمیکردم بارداری سختی داشته باشم...هروقت یه بارداری میدیدم که تو بارداریش به مشکل خورده اصلا فکرشم نمیکردم که ممکنه همه اینا واسه منم پیش بیاد...(اینم اینجا نوشتم چون امشب ۱۴ اسفند خیلی دلم گرفته)***الان بچم دو ماهو نیمشه:) ۳۷ هفته و ۳ روز دکترم ختم بارداری زد،بچم iugr بود با وزن ۲۲۰۰ به دنیا اومد...زردیش شد ۲۰...بیمارستان بستری شد،شیر خیلی کم میخورید و...خیلی سخت بود خیلی...

منم این دغدغه رو داشتمقرار بود برم هلند درس بخونم ترم دو این تصمیمو گرفتم داییم استاد دانشگاهه اونجا ...

یجا یه متنی خوندم : بخشش های مکرر اشتباه کردن های مجدد میاره خودم خیلی ضربه خوردم با این شدت نه ولی خب از اون به بعد دیگه هیچ بهانه ای واسه بخشیدن دوباره آدما تو زندگیم قبول نکردم 

یکیم بود مامان باباش میخواستن بفرستمش اون ور رفتن رل زد خانواده فهمیدن گفتن اعتماد مون سلب شده دیگه نمیفرستیمت