2777
2789

بعضی سالا خدا بهم ی رنجایی داد ک تا مرزش خودکشی رفتم ولی فقط دعا میکنم دیگه بیشتر از اینا رنج نده ولی ب هرحال زنده موندم و پذیرفتم و رها کردم 

منتهی الان نمیدونم اصلا چ تاثیر مثبتی گذاشته 

فقط تروما داده بود بهم 

منتهی ب خوبیش این بود خیلی راحت تر میتونم ادمارو بشناسم و شهودم قوی شد

ضربه اعتمادم خیلی آگاهم کرد 

تازه فهمیدم به خانوتده مم نمیتومم اعتماد  کنم 

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ضربه اعتمادم خیلی آگاهم کرد تازه فهمیدم به خانوتده مم نمیتومم اعتماد کنم

همچین ضربه ای رو منم خوردم ولی اخه تاثیرش برای من بد بود این بود ک دیگه ب هیچکس نمیتونم اعتماد کنم هیچکسو باور ندارم واسه همین تو ارتباط با ادمای جدید گارد خاصی دارم 

ضربه های ک تو زندگیم درگذشته و اعتماد ب دوست های جنس مخالفم باعث شد قدر زندگیم بیشتر بدونم.و واقعا واقعا با گوشت و استخون حس کردم.ک چ گرگ های سمت من بودن و زندگی پر فراز نشیب داشتم ولی با ازدواجم اعتبار و شخصیتم بالا رفت.اینقد خونواده همسر بهم احترام میزارن خونواده خودم نمیزارن

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...