2777
2789
عنوان

بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 42 پست
دوستان گلم من چند ماه اول اقدامم انقدر با امیدهای واهی و زیر ذره بین انداختن بی بی چک حروم کردم تا ب ...

موافقم منم ولی انگاری میخام خودمو گول بزنم نمیدونم والا 

میشه نگید شوشو؟؟ نه واقعا میشه؟؟؟ 😒😒😒

باید یه نفر که مطمئنه باردار نیست یه بار امتحان کنه. نکنه برای همه بعد گذشت یکی دو ساعت هاله میندازه و خطاست؟ 

من اولین باره که بیبی چکم زیاد موند اونم چون کار عجله ای برام پیش اومد و وقتی برگشتم دیدم هاله انداخته.

همیشه بعد ۱۰ دقیقه مینداختمش دور و فقط ۱ خط داشت

تا حالا شده کسی چند ساعت بیبی چک رو نگه داره و هاله نندازه ؟ 

اینطوری میفهمیم راسته یا نه

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بی بی چک اگه منفی باشه تا دو روز بعدم منفی میمونه ...مثبته برا شماهم

یه سوال وقتایی هم که منفیه هیییچ خطی دیده نمیشه؟بجزاون پررنگه؟یامکان خط دومی مشخصه؟یعنی مکانی که باید خط بیوفته میگم شایدهمیشه که منفی میشده این خط بوده مکان خط دوم بوده ومن متوجه نشدم

برای کسی بمیر که حالا اگه برات تب نکرد لااقل یه قولنجی رودلی چیزی‌ کنه 
باید یه نفر که مطمئنه باردار نیست یه بار امتحان کنه. نکنه برای همه بعد گذشت یکی دو ساعت هاله میندازه ...

من بي بي چكم و تا يك روز نگه داشتم و منفي موند 

بابت نگاهت ممنونم خدا جون... بابت هدیه ای که دادی... بابت همه مهربونیات..
انقدرررر خودمو گول زدم الان دیگه دارو میخورم ارامش دارم میدونم تو مسیر بچع دار شدنم

ان شاالله یه نی نی میاد تو دلت عزیزم 

میشه نگید شوشو؟؟ نه واقعا میشه؟؟؟ 😒😒😒
باید یه نفر که مطمئنه باردار نیست یه بار امتحان کنه. نکنه برای همه بعد گذشت یکی دو ساعت هاله میندازه ...

اره من همیشه نگه میداشتم هاله نبود ولی زیادم روش زوم نمیکردم میگم شایدالان زیادزوم کردم جای خطشودیدم

برای کسی بمیر که حالا اگه برات تب نکرد لااقل یه قولنجی رودلی چیزی‌ کنه 

اره من بارداری قبلیم همینطوری بعد چند ساعت فهمیدم هاله داره ..اما ماه پیش هرچیم یک روز نگه داشتم یک خط داشت

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
یه سوال وقتایی هم که منفیه هیییچ خطی دیده نمیشه؟بجزاون پررنگه؟یامکان خط دومی مشخصه؟یعنی مکانی که بای ...

نه برا من اولین بار بود که مکان خط دوم مشخص شد. اگه منفی باشه فقط و فقط یه خط پررنگه 

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده