2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ک فیروزه ایه بیشترش.ولی رنگ های دیگه هم قاطیشه خیلی نازه

"مرد" من..."زن" نیستم اگر زنانه پای عشقم نایستم...من از قبیله "زلیخا" آمده ام...آنقدر عشقت را جار میزنم تا "خدا"برایم کف بزند..😍😍😍😍😘😘

رنگ فرش رو با مبل و پرده ست میکنن به مد نیست طرحشه که مدروز میشه بیشتر طرح خلوت و روشن به همه چی میاد

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 
رنگ فرش رو با مبل و پرده ست میکنن به مد نیست طرحشه که مدروز میشه بیشتر طرح خلوت و روشن به همه چی میا ...

حالا  اگه  اول  فرش  و  بخریم  نمیشه  مبل  و  پرده رو  باهاش  ست  کرد  بعد

میشه   بپرسم   مبل  و پردتون  چه  رنگیه  ؟

پردم سفیده فرشم چون رنگای قاطی داره مبلم زرشکی و کالباسیه

"مرد" من..."زن" نیستم اگر زنانه پای عشقم نایستم...من از قبیله "زلیخا" آمده ام...آنقدر عشقت را جار میزنم تا "خدا"برایم کف بزند..😍😍😍😍😘😘

من فرشام کرم روشنه ...تا وقتی بچه نداشتم خیلی تمیز بود ولی وقتی بچه دار شدم خیلی تمیز نگه داشتنش سخت شد ....الان فقط دنبال اینم که فرشام را عوض کنم زمینه مشکی یا سرمه ای ...که هر چی روش ریخت پیدا نبشه ...چون هر چی قابل شستن باشه فرش حداقل سالی یه بار شستشو میشه...