2777
2789
عنوان

دعا کنیم برای آرامش کشورمون

509 بازدید | 26 پست

بچه ها دعا کنیم 

برای ارامش کشور 

من خیلی میترسم 

💙عضو گروه آبی💙۱۶/11/140۲👣وزن اولیه ۷۱🌀هدف اول 68🐾هدف نهایی60✈️خیلی برام دعا کنید از چشم و زبان بد به دور باشیم اطرافیان اذیتمون میکنن دعامون کنید مارو رها کنن و دست از سر زندگیم بردارن و دوستمون داشته باشن💙کارهمسرم درست بشه💙سلامتیمون💙عاقبت بخیر شدن بچه هام💙

ی لحظه احساس کردم الان قلبم وایمیسته

💙عضو گروه آبی💙۱۶/11/140۲👣وزن اولیه ۷۱🌀هدف اول 68🐾هدف نهایی60✈️خیلی برام دعا کنید از چشم و زبان بد به دور باشیم اطرافیان اذیتمون میکنن دعامون کنید مارو رها کنن و دست از سر زندگیم بردارن و دوستمون داشته باشن💙کارهمسرم درست بشه💙سلامتیمون💙عاقبت بخیر شدن بچه هام💙

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا؟

تلویزیون ندیدی؟

من دعا میکنم برای ظهور:)

این افتضاحات جمع شدنی نیست مگر با ظهور ناجی

حضرت مهدی و حضرت عیسی

عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه»                                               عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی»    عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم»                                                              خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸                                                          باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸
چی شده که میترسی؟ باز نت هارو ملی کردن

تلویزیون