2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

١١ يا ١٢ گرم

لطفا براي ساخته شدن خونمون صلوات بفرستيد❤️ خدا رو چه ديدي شايد پر گرفتيم،شايد خنده هامونو از سر گرفتيم،نگو چي گذشت و نگو چي كشيديم شايد شب تموم شد خدارو چه ديدي؟ شايد جون گرفتم، شايد دستتو زير بارون گرفتم ، تو شايد دوباره به دادم رسيدي ،شايد خنده برگشت، خدارو چه ديدي؟ ~مازندراني💚🌱

فکر کن به کجا رسیدیم ۱۰۰ملیون کمه😄نه انگشتر نمیخوام شاید گذاشتم باز یکم پول دستم بیاد

بنظر من ي سرويس ظريف ميتوني بخري 

من خودم طلا ظريف و نازك دوس دارم

يا چندتا النگو يا دستيند

لطفا براي ساخته شدن خونمون صلوات بفرستيد❤️ خدا رو چه ديدي شايد پر گرفتيم،شايد خنده هامونو از سر گرفتيم،نگو چي گذشت و نگو چي كشيديم شايد شب تموم شد خدارو چه ديدي؟ شايد جون گرفتم، شايد دستتو زير بارون گرفتم ، تو شايد دوباره به دادم رسيدي ،شايد خنده برگشت، خدارو چه ديدي؟ ~مازندراني💚🌱

احتمالا ۱۰ گرم بجای اینکه اجرت ساخت بدی ابشده بخر یا دست دوم دختر

یه گوشوار و انگشتر دارم میخواستم دستبند ستشو بخرم

خیلی سنگینتر میشه باید بزارم پول دستم بیاد

💍♥️

بنظر من ي سرويس ظريف ميتوني بخري من خودم طلا ظريف و نازك دوس دارميا چندتا النگو يا دستيند

سرویس دارم النگو هم دارم میخواستم ست گوشوار انگشتر دستبند بخرم برا لباس محلی

طلای لباس مجلسی یا مانتو شلوار نمیخواستم

که کمه باید ۲۰۰ملیون باشه

نمیدونم با این پول چیکار کنم چ بخرم بی ارزش نشه تا اونموقع عوض کنم شایدم هیچوقت نشه

💍♥️