2777
2789
عنوان

من خیلی حسودم

246 بازدید | 22 پست

کلا دوست ندارم دور و بریام بگن کسی قشنگ تر از منه. دوست دارم خودم قشنگ تر از همه اطرافیانم باشم😐😐😐😐

چیزی نمیگم کاری هم نمیکنم ولی توی دلم دوست دارم من از همه زیبا تر باشم و وقتی از زیبایی یکی تعریف میکنن خوشم نمیاد😐😐😐 خودم جلوی روی طرف میگم‌که چقدر تو‌خوشگلی چه خوش رفتاری اما حسودم هستم 

شما هم اینطوری هستید؟طبیعی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب بستگی داره کی باشه بعضیا بی منظور میگن ناراحت نمیشم 

ولی بعضیا منکنه یه جمله رو به طعنه یا با یه حس رقتبتی بیان کنند 

حالا من رو زیبایی حساس نیستم رو بعضی جیزای دیگه و اونی که بیان میکنه هم مهمه 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

خوب بستگی داره کی باشه بعضیا بی منظور میگن ناراحت نمیشم ولی بعضیا منکنه یه جمله رو به طعنه یا با یه ...

حس میکنم از رمانی که نامزدم همش من رو با جاریم مقایسه میکرد و یا مادرشوهرم از زیبایی عروسای مردم جلوی شوهرم میگفت اینطوری شدم 

حس میکنم از رمانی که نامزدم همش من رو با جاریم مقایسه میکرد و یا مادرشوهرم از زیبایی عروسای مردم جلو ...

وای این خیلی بده 

جدا مقایست میکرد من اگه بودم خیییلی ناراحت میشدم خیلی حساسم سخته

حس میکنم از رمانی که نامزدم همش من رو با جاریم مقایسه میکرد و یا مادرشوهرم از زیبایی عروسای مردم جلو ...

ار اونا کاملا اشتباه بوده و این حس خیلی بدی به زن منتقل میکنه و حسودی نیست 

مثل اینکه میگن زن هیچ وقت دارایی شوهرشو و یا کمالاتشو با خاستگارا یا مردای فامیل مقایسه نکنه 

کار بسیار زشته 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

ولی من سعی میکنم زیبا باشم

اره مهمه اینکه به خودت برسی 

مثلا من خودم خوشگلم ولی اگه کسی چهره ی زیبایی نداشته باشه خودشم بکشه باز زیبا نمیشه🥲 چهره ش همینه تغییر نمیکنه ...

همیشه از آدم زیباتر هستش

وای این خیلی بده جدا مقایست میکرد من اگه بودم خیییلی ناراحت میشدم خیلی حساسم سخته

اره 

میگفت اون قدش خوبه 

اون رژیم میگیره توام رژیم بگیر چیزیت نمیشه که 

میگفت سایز اون خوبه. میگفت سایزت رو اونطوری کن 

مادرشوهرم میگفت فلانی عروسش انقدر دست و‌پای ضعیف و خوشگل شوهرمم میومد‌میگفت دست و‌پات گندس