2777
2789
عنوان

قرص ضدافسردگی

308 بازدید | 45 پست

چی مصرف کردین راضی بودین؟من حس میکنم باید بخورم

دارم دیوونه میشم ،فقط روزارو میگذرونم منتظر روز مرگمم همینقدر پوچ ،تختم شده قبرم ،فقط اونجام مگر مجبورشم برم دستشویی ،عین ی تیکه گوشت افتادم تو خونه 

قبلا اسنترا برام نوشت کنکور داشتم نخوردم الان میگم دزدکی مصرف کنم یکم جون بگیرم بتونم برم ی لیوان آب بخورم حداقل

من وایسادم منو نمیشه کشت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ میتونی یا تراپی برو 

یا خودت افکارتو مرتب کن 

یام با ینفر صحبت کن قرص خوردن همینطوری بدتر میکنه اوضاعو

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊آقایون درخواست ندین چون مردی ک بیاد نی نی سایت تستسترون نداره🤣

جون نمیگیری اوایل مصرف بدتر از این حالت میشی!تا بدنت سازگاری پیدا کنه بعد بیخیالی شرو میشه....اونم ک کلا منگ منگی و بازم خوابت میاد مث الانت....از نظر روحی روانی خودتو تقویت و درمان کن قرص چیز بدیه ..... هم چاق میکنه هم منگ!

اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ...وَ اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ💕

آسنترا یا سرترالین 

ولی خودتم باید کار کنی رو خودت،مثلا اتاقت تمیز و مرتب باشه ،غذاتو به موقع بخوری هراز گاهی بری پیاده روی بیرون اینور اونور...

بی همگان به سر شود تو هم روش😸😘
منو باید یا برانکارد ببرن

من فقط وقتی معدم درد بگیره مجبور شم غذا میخورم

زندگی سگی دارم،دل و دماغ هیچی ندارم ،از اونورم میان سرکوفتم میزنن ک تو همش رو تختی شلی ،نمیای پیشمون

اخه ازشون متنفرم ، حتی جدا غذا میخورم ،دلم میخاد خودم تو خونه تنها باشم ولی همش خونن ،با خواهرم تو ی اتاقیم ،تنها چیزی ک متعلق ب منه تختمه

من وایسادم منو نمیشه کشت

اگ میتونی یا تراپی برو یا خودت افکارتو مرتب کن یام با ینفر صحبت کن قرص خوردن همینطوری بدتر میکنه اوض ...

تراپی جواب نیس برامن ،قبلا رفتم

باید قرص بخورم آروم شم

من وایسادم منو نمیشه کشت

جون نمیگیری اوایل مصرف بدتر از این حالت میشی!تا بدنت سازگاری پیدا کنه بعد بیخیالی شرو میشه....اونم ک ...

حداقل منگ شم نفهمم دور و ورم چخبره،کمتر درد بکشم

من وایسادم منو نمیشه کشت

تراپی جواب نیس برامن ،قبلا رفتمباید قرص بخورم آروم شم

شاید جای خوبی نرفتی 

تقریبا همسنیم و مشکلات فت و فراوونه 

ولی باید روحو قوی کرد اجبارا ...

قرص شاید اخرین راه باشه ولی اولین رراه نیست اونم واس شما

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊آقایون درخواست ندین چون مردی ک بیاد نی نی سایت تستسترون نداره🤣

آسنترا یا سرترالین ولی خودتم باید کار کنی رو خودت،مثلا اتاقت تمیز و مرتب باشه ،غذاتو به موقع بخوری ه ...

فعلا ک همش خوابم میاد ،نمیتونم رو پام وایسم

من وایسادم منو نمیشه کشت