2821
2789
عنوان

آسانسور

110 بازدید | 13 پست

سلام خانم ها عزاداری هاتون قبول میخواستم بدونم شما اگه همسایتون سیزده روز روضه داشته باشه مهمون هاش هم زیاد باشه اجازه میدید مهمون هاش از آسانسور استفاده کنن طبقه دو هستیم راه  پله ها هم استاندارد و بزرگ یعنی سخت نمیشه رفت وآمد با پله.آسانسور احتمال خراب شدن نداره؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم این ندید بدید بازیا چیه 

درضمن آسانسور فقط مال شماست که اجازه بدی یا ندی؟؟؟

من جادوگر زیبایی ام🔮🪄هر چهره یه جهان خاصه من اومدم تا کمک کنم این جهان بدرخشه💫زیبایی رو نمیسازم!بیدارش میکنم😉

عزیزم این ندید بدید بازیا چیه درضمن آسانسور فقط مال شماست که اجازه بدی یا ندی؟؟؟

عجب وقتی تعداد بالا میگم شما صد وخورده ای نفر در نظر بگیر رفت وبرگشت  برای یه آسانسور داغون که همیشه خرابه و گیر میکنیم 

نه بابا فقط باید به موقع و مرتب سرویس بشه الان آسانسور هایی که جاهای عمومی هستن هر روز یه عالمه استف ...

خوب اونا موتور های قوی دارن عزیزم .سرویس کار که به من گفت آسانسور شما نمیکشه که خیلی گیر میکنید

خوب اونا موتور های قوی دارن عزیزم .سرویس کار که به من گفت آسانسور شما نمیکشه که خیلی گیر میکنید

خب به مدیر بگید تذکر بده بهشون و از پله استفاده کنن

من جادوگر زیبایی ام🔮🪄هر چهره یه جهان خاصه من اومدم تا کمک کنم این جهان بدرخشه💫زیبایی رو نمیسازم!بیدارش میکنم😉

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز