2777
2789
عنوان

دوست حسود

175 بازدید | 14 پست

چطور بعضی ادما انقد دلشون سیاهه!؟

هبچوقت تو زندگیم ب کسی حسودی نکردم شاید رقابت داشته باشم ولی حسادت نه...

دوسالی هست دوست شدیم 

خیلی ب رابطم حسودی میکنه متوجه شدم..

تازگیا پارتنرم برام کادو طلا گرفت خیلی ظریف 

فهمید اصن نگفت مبارکه!! پرسید طلاس!؟گفتم ک ارع گف اها

یکی دیگ از دوستام کنارش بود کلی بهم گفت مبارکه و اینا این نگف حالا این یکی از رفتاراشه ک میگم:/ بغد من نمیتونم مثع خودش رفتارکنم من ی جورابم ببینم کلی تبریک میگم😂

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

حسادت تو وجود همه هست یکی کمتر یکی بیشتر 

ازش فاصله بگیر که بهت ضربه میزنه 

🦥 ................       اره کشتی هام غرق شده🗿                           منم سرگشته‌ی حیرانم ای دوست !                                           زخمی‌ست روی دل،نه عمیق......اما همیشه تازه،نه میسوزه،نه خون میاد،اما هر شب خوابمو میدزده🥀

حسادت یه واکنش طبیعی مثله عصبانی شدنه درضمن احتمالا دوستت خودش حسرت این چیزا داره که حسادت میکنه مطم ...

تنها نیس فقط پارتنرش با پارتنر من زمین تا اسمون فرق دارن از لحاظ رفتارو علاقه ولی خب بازم اتقد تابلو ادم حسود باشه!؟

تنها نیس فقط پارتنرش با پارتنر من زمین تا اسمون فرق دارن از لحاظ رفتارو علاقه ولی خب بازم اتقد تابلو ...

حسادت فقط آرامش خودآدمو میگیره.موقعی خطرناکه که بخاد از حسادت بهت آسیب بزنه یا زیراب بزنه و..

🦋

خانوادگی باشه ادم مجبور نیست با همه گرم بگیره یکم سرد برخورد کنی خودش دور میشه

نسبت ب قبل سرد شدم باهاش ولی رفتاراش رومخمه همش حسادت از چهرش میباره

نسبت ب قبل سرد شدم باهاش ولی رفتاراش رومخمه همش حسادت از چهرش میباره

تعریف نکن براش از خوشبختی هات از خوبی های پارتنرت ادما ظریفتش ندارن والا من کاپل های خوشبخت میبینم ذوق میکنم که چقدر اینا میان به هم 🥹 ولی اکثرا حسودی میکنن میخوان رابطه شون خراب کنن زیاد از رابطه خوبت تعریف نکن با این ادمم کلا قطع رابطه کن مگ کاری داره هرچی گفت بگو آها چیزی پرسید بگو خبری نیست نمیدونم یادم رفت و... خودش خر نیست ک میفهمه فاصله میگیره